Mustafa Pektemek, Sakaryaspor'da!

29.07.2024 - 15:59 | Son Güncellenme: 29.07.2024 - 16:48

Transfer haberleri. Son olarak Esenler Erokspor forması giyen forvet oyuncu Mustafa Pektemek, 1. Lig kulübü Sakaryaspor ile anlaştı. İşte detaylar...

Mustafa Pektemek, Sakaryaspor'da!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor, Mustafa Pektemek ile sözleşme imzalandığını duyurdu.

"Evine hoş geldin Mustafa Pektemek"

Kulüpten yapılan açıklamada, "Hayalleri gerçekleştirmenin zamanı geldi. Evine hoş geldin Mustafa Pektemek" ifadelerine yer verildi.

2023-2024 sezonu performansı

2023-2024 sezonunda Esenler Erokspor'da oynayan 35 yaşındaki forvet oyuncu, çıktığı 32 karşılaşmada 9 gol ve 1 asist kaydetti.

Forma giydiği takımlar

Tecrübeli oyuncu daha önce Beşiktaş, Gençlerbirliği, Alanyaspor, Kayserispor, Başakşehir, Eyüpspor, Kasımpaşa ve Sakaryaspor formalarını giydi.

Mustafa Pektemek, futbola Sakaryaspor altyapısında başlamıştı.

"İnşallah şampiyonluk yolunda fayda sağlayabilirim"

1+1 yıllık sözleşmeye imza atan Pektemek, “Tekrar başladığım yere döndüm. Çok mutlu ve heyecanlıyım. İnşallah şampiyonluk yolunda fayda sağlayabilirim ve bu şehirde kupa kaldırabilirim. Kendime güvenim var, faydalı olacağıma inanıyorum. Kendi şehrimde ayrıca bir motive olacağımı düşünüyorum. Taraftarın karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum. Kadroda daha önce aynı takımda oynadığım oyuncular da var. Birebir tanıdığım oyuncularda var ve gerçekten önemli oyuncular. İnşallah lige iyi bir şekilde başlayıp sonunu iyi bir şekilde getirebiliriz” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler