Mustafa Özer: "İngiltere'de Çalışsaydık Aç Kalırdık"

10.04.2023 - 13:17 | Son Güncellenme: 10.04.2023 - 13:28

TFF 3. Lig takımlarından Osmaniyespor Teknik Direktörü Mustafa Özer, gündeme dair açıklamalar yaptı. Özer, İzmir U12 Cup'a hayran kaldığını söyledi...

Mustafa Özer: "İngiltere'de Çalışsaydık Aç Kalırdık"

Nazım TÜRKNAS-AJANSSPOR

TFF 3. Lig ekiplerinden Osmaniyespor Teknik Direktörü Mustafa Özer, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Özer, Altınordu FK'nın düzenlemiş olduğu İzmir U12 Cup'a da hayran kaldığını ifade etti. İşte detaylar...

"Hayran kaldım bu organizasyona"

Özer, “Altınordu’nun düzenlediği İzmir U12 Cup adeta olimpiyatlar gibi, bir futbol karnavalı var resmen. Ben hayran kaldım bu organizasyona. Daha önce böyle kapsamlı bir organizasyon görmemiştim. Hem Türkiye'nin hem de dünyanın en iyi futbolcuları buradan çıkacak, haliyle çok ama çok değerli bir organizasyon. Ben de bu yaş gruplarında çeşitli görevler almış birisi olarak, bunun ne kadar ciddi bir önem arzettiğinin bilincindeyim.

"Kuntz'u da buraya beklerdik"

TFF Başkanımız buraya geldi, Hamit Altıntop buraya geldi, sayın bakanımız buraya geldi yani kısacası herkes burada; haliyle A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'u da burada görmek isterdik. Çünkü tüm dünyanın yetenekleri burada şu an. Biz Türkiye'de gelir getirecek altyapıları geliştirsek, birçok isim çıkarırız çünkü ciddi miktarda genç nüfusa sahibiz.

İlgini Çekebilir
Aslan yıldız oyuncuyla anlaşmaya vardı!
Habere Git

Deprem bölgelerine yardım

Ben de Osmaniyespor'un başındayken yakalandım depreme. Bugün burada çeşitli Avrupa takımlarının imzalı formaları satışa çıkarılarak oluşan gelirler deprem bölgelerine gönderilecekmiş. Bu organizasyonda da emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum. Deprem bölgesinde yaşayan insanlarımızı ve deprem gerçekliğini asla unutmamalıyız.

"Allah'tan İngiltere'de çalışmıyoruz, yoksa aç kalırdık"

Biz teknik direktörler Allah'tan İngiltere'de çalışmıyoruz, yoksa aç kalırdık. Çünkü adamlar 8-10 yılda bir değişim yapıyor, biz de ki gibi değil. Çok büyük olaylar olmadığı takdirde mevcut hocayla yola devam ediyorlar. Bir sistem belirliyorlar ve o sistem üzerine ilerliyorlar. Biz de Türkiye'de 1 sezonda 6 takım değiştiriyoruz. Teknik direktöre senede 2 takım hakkı veriyorsanız, kulüplere de 2 hak verin görelim. Haftada 2 hoca değişiyor" dedi.

"Çok ciddi bir istikrarsızlık var şu an Antalya'da"

Süper Lig'deki takımların genel durumunu değerlendiren Özer, "Antalyaspor, Konya'dan çok kritik bir puan aldı. Konya'ya baktığımızda ise ligin en rahat takımlarından birisi. İlhan Palut'tan sonra çok ciddi bir düşüş yaşadılar. İlhan hoca Türk futbolunda çok güzel bir ekol oluşturma çabasında. Antalya'ya baktığımızda onlar da biraz rahat gibi ama yine de kayıplar yaşanırsa sıkıntı oluşabilir. Geçen sezonlarına baktığımızda çok ciddi bir istikrarsızlık var şu an Antalya'da.

İlgini Çekebilir
Murat Sancak'tan Trabzonspor-Montella iddialarına sert yanıt!
Habere Git

"Ankaragücü, ligde kalmak istiyorsa bu tür maçları kazanmak zorunda"

Ankaragücü - İstanbulspor iki taraf için de haftanın maçıydı. Ankaragücü, ligde kalmak istiyorsa bu tür maçları kazanmak zorunda. Çok büyük bir camia ve çok büyük taraftarı var, her maçı dolduruyorlar. İstanbulspor ve Ümraniyespor pek taraftarı olmayan takımlar. İki takım da yılların köklü kulübü ve geçen sene ciddi başarı yakaladılar. Ödemeleri de eksiksiz veriyorlarmış. Kendi yağında kavrulan iki takım.

"Bir teknik direktör gidiyorsa eğer, ekibiyle beraber gitmelidir"

Trabzonspor geçen sene şampiyon olmuş, bu sene de kadrosunda büyük değişim yaşamış bir takım. Şampiyon olan takımın kadrosunu bu kadar değiştirmesini pek anlamlı bulamadım. Bugün de bakıyoruz, bir teknik direktör gidiyorsa eğer, ekibiyle beraber gitmelidir. Nasıl gelirken ekiple geldiyse, giderken de öyle gitmeli. Ben olsaydım şahsen, böyle bir durumda bırakıp giderdim" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler