Özer: "11 oyuncum İstiklal Marşı okuyor"

28.01.2020 - 20:07 | Son Güncellenme: 28.01.2020 - 17:09

TFF 1. Lig’de zorlu günler geçiren Eskişehirspor’un teknik direktörü Mustafa Özer, hedefleri hakkında açıklamalar yaptı. “Ligde kalabilmemiz için bize bir mucize gerekiyor” diyen Özer, genç oyunculardan kurulu bir kadroları olduğunu belirterek, ”Benim kadromda 11 oyuncu da İstiklal Marşı okuyor. Hepsiyle gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Radyospor’da Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Mustafa Özer’in açıklamaları şu şekilde:

Mustafa Özer: ”Stadyum sorunumuz Altınordu maçına kadar inşallah halledilir”

Bolu maçıyla birlikte göreve gelmiştim. Berabere kaldık. Sonra kamp süreci oldu. Keçiörengücü’nü yendik. Son olarak da Adanaspor ile berabere kaldık. Çok karakterli ve düzgün oyuncularımız var. Stadımız kapanmıştı ve Afyon’da maçı oynamıştık. Halatlar kopmuştu. Altınordu maçına kadar inşallah bitirirler.

Mustafa Özer: ”Camia olarak ayakta kalmaya çalışıyoruz”

Afyon’a gelen bizi destekleyen bütün taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnanılmaz bir destek verdiler. Orada da tribünleri doldurdular. Onlara teşekkür ediyorum. Zor bir süreçten geçiyoruz. Eskişehirspor çok iyi yerleri hak etse de böyle bir süreç yaşıyor. Camia olarak bir şekilde ayakta kalmaya çalışıyoruz.

Mustafa Özer: ”Hak ettiğimiz yer Süper Lig”

Devre arasında birçok futbolcu takımdan ayrıldı. Kalan oyuncular sahada en iyi şekilde mücadele ediyor. Hepsiyle gurur duyuyorum. Bursaspor da Türkiye’nin köklü kulüplerinden biri. İki takımın da Süper Lig’de olması gerekiyor. Maça yine galibiyet için çıkacağız. Her maç bizim için yaşam mücadelesi.

“Bursaspor maçını kazanmak istiyoruz”

Fair-Play konusunu hep önde tutuyoruz. Taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmayacağını biliyorum. Bursaspor maçı dostluk çerçevesinde oynansın. Her iki takım da Fair-Play ruhu içinde oynasın diyoruz. Amacımız elbette kazanmak.

Mustafa Özer: ”11 oyuncum İstiklal Marşı okuyor”

Takımın yaş ortalaması 21,5 civarı. Bunun tabi analizini yapacağız. Türkiye’nin en genç, yerli ve milli oyuncularıyla oynuyoruz. 11 oyuncum İstiklal Marşı okuyor. Bu benim için büyük mutluluk ve büyük bir gurur. Oyuncularımız inanılmaz mücadele ediyor. Eskişehirspor taraftarlarını da kutluyorum. Bize destek oluyorlar.

“Güzel bir sinerji oluşturduk”

Biz Bize diye bir kampanya başlatmıştık. Başkanımız, yöneticilerimiz, taraftarlarımız, teknik heyet, futbolcular herkes işin içine giriyor. İnanılmaz bir sinerji oluşturuldu. Bizim mücadelemiz Türkiye liglerine örnek olacak bir mücadele. Kulüplerin durumu çok kötü. 1-2 sene içinde tüm kulüplerin öz sermayesine döneceğini düşünüyorum.

Mustafa Özer: ”Ligde kalmamız için bize bir mucize lazım”

200-220 milyon civarı borcumuz var. -9 puan konusu var. Normalde 19 puanımız olabilirdi. En çok mutlu olduğum şey arması ve forması için mücadele eden isimlerin olması. Futbolcularımızın her zaman yanındayım. Biz devam edeceğiz. Eskişehirspor’un geleceğini kurtarmak için altyapı projemizi kuvvetlendireceğiz. 11 tane oyuncu götürüp 9’unu kadroya aldım. Çok genç oyuncularımız var. Performansımızı yükselttik. Gol yeme oranımızı düşürmeye çalışıyoruz. Zor bir görev yapıyoruz. Bize bir mucize lazım. O mucizeyi yaparsak ligde kalırız.

Senin için hazırladığımız haberler