Mustafa Kaplan, Mert Çetin'in Roma'ya transferini anlattı

17.08.2019 - 19:38 | Son Güncellenme: 17.08.2019 - 16:40

Roma'nın Gençlerbirliği'nden transfer ettiği Mert Çetin'in transfer sürecini, Gençlerbirliği teknik direktörü Mustafa Kaplan anlattı. İşte detaylar...

Gençlerbirliği teknik direktörü Mustafa Kaplan, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Mert Çetin'in Roma'ya transfer sürecini anlattı.

Özgür Sancar'a konuşan Mustafa Kaplan'ın açıklamaları şu şekilde:

"Almanya'dan talip vardı"

Mert'i isteyen takımlardan biri de Schalke idi ama sonra Roma devreye girince durum değişti. Ayrıca Galatasaray ve Fenerbahçe'den de teklif vardı. Altyapıdan gelen bir oyuncumuzdu. Çok emeğimiz olan bir futbolcu. Kulübe para kazandırdı. Berat'la da ilgili talipler var ama onu bu sene kadromuzda tutmak istiyoruz.

"Roma'da formayı bırakmaz"

Fenerbahçe, Galatasaray'dan daha öndeydi. Hatta Fenerbahçe'ye transfer olacak diye kendimizi hazırlamıştık. Mert'in gideceğini biliyorduk. Fenerbahçe olmazsa yurt dışı diyorduk. Ben Roma'da oynayacağını düşünüyorum ama oraya uyum sağlamalı. Sürekli üstüne koyan bir futbolcu. Başkanımız Mert'in değerini bulduğunu düşününce Roma ile anlaştı. Mert, Roma'da şans bulunca formayı bırakmayacaktır.

Senin için hazırladığımız haberler