Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan: ''Fenerbahçe bu sene şampiyon olur''

17.01.2024 - 23:36 | Son Güncellenme: 17.01.2024 - 23:46

Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasmanda Fenerbahçe'ye 6-0 kaybeden Adanaspor'da teknik direktör Mustafa Kaplan, maçtan sonra açıklama yaptı. Detaylar...

Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan: ''Fenerbahçe bu sene şampiyon olur''

AJANSSPOR HABER

Adanaspor'da teknik direktör Mustafa Kaplan ve oyuncular 6-0 mağlup oldukları Fenerbahçe maçından sonra yayıncı kuruluş A Spor'a açıklamalarda bulundular. Detaylar...

''Halı sahada yenilmeyecek golleri yedik''

Fenerbahçe maçını değerlendiren Mustafa Kaplan, ''2 tur atladık ama Fenerbahçe bizim için zor oldu. Yediğimiz gollere bakarsak 2-0'dan sonrası yediklerimiz halı sahada yenilmeyecek gollerdi. İlk defa böyle maçlarda oynayan isimler oldu. Genç isimlerle oynadık. İlk yediğimiz gole kadar iyi kapandık. Yaptığımz hamelelerde tepki vermeyince 6-0 kaybettik. Kazanan takımı kutluyorum. Lig bizim için önemli. Fenerbahçe ligin lideri. Her oyuncusu değerli. İlk 30-35 dakika hamleler yapmaya çalıştık ama ikinci yarı yapamadık.'' dedi.

''Fenerbahçe bir adım önde''

Fenerbahçe'nin şampiyonlukta önde olduğunu söyleyen Kaplan, ''Fenerbahçe çok tempolu bir takım. Geniş kadrosu var. Bu geniş kadrosu şampiyon olacak gibi. Fenerbahçe'de geniş kadro olduğundan dolayı bir adım önde. Oynamayan isimleri oynasa belki daha farklı skor olurdu. Galatasaray ile Fenerbahçe gibi takımlar kadro derinliğini geniş tutuyorlar. Kaliteli bir takıma karşı oynadığın için ister istemez böyle skorlar oluyor.'' dedi.

''Tadını çıkarmaya çalıştık''


Adanaspor'da Kubilay Aktaş ise maçtan sonra yaptığı açıklamada, ''Bizde çok fazla genç oyuncular var. Takım için güzel tecrübe oldu. Kimse böyle maçlara alışık değil. Tadını çıkarmaya çalıştık. Kalite farkı çok fazla vardı. Bizim için keyifli bir akşam oldu. Şimdi Urfa maçı var oraya odaklanacağız.'' dedi.

''Batshuayi gibi birine karşı oynamak mutluluk verici''

Zorlu maçtan sonra açıklama yapan Adanasporlu Evren Korkmaz,  ''İlk yarı iyi mücadele ettik. Golü yedikten sonra çok düştük. Düşüncede Fenerbahçe affetmiyor. 5-6 gol yiyorsunuz. İlk defa büyük takıma karşı oynadım. Batshuayi gibi dünya çapında bir forvete karşı oynamak mutluluk verici. Çok iyi forvet. Çok zorlandık.'' dedi.

Senin için hazırladığımız haberler