Mustafa Kapı'dan 15 saniyede penaltı

17.04.2022 - 17:52 | Son Güncellenme: 17.04.2022 - 18:58

Süper Lig'in 33. haftasında Kasımpaşa Adana Demirspor karşında 4-0'lık skorla kazanırken oyuna sonradan giren Mustafa Kapı 15 saniye sonra penaltı yaptırdı

Mustafa Kapı'dan 15 saniyede penaltı

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Kasımpaşa, Adana Demirspor’u ağırladı. Maç ev sahibi Kasımpaşa'nın 4-0’lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Kasımpaşa'nın golleri 11. dakikada Doğucan Haspolat, 45+1.dakikada ve 63. dakikada Muleka, 73.dakikada penaltıdan Umut Bozok'tan geldi. 

Mustafa Kapı 15.saniye sonra penaltı yaptırdı

Maçın 72.dakikasında Adana Demirspor'da oyuna giren 19 yaşındaki Mustafa Kapı 15 saniye sonra penaltı yaptırdı. Süper Lig'de ilk kez oyuna giren Kapı saniyeler sonra kendi ceza sahası içinde rakibini düşürdü ve hakem beyaz noktayı gösterdi. Umut Bozok penaltıyı gole çevirerek durumu 4-0'a getirdi. 

İlgini Çekebilir
Adana Demirspor'da Mario Balotelli şoku!
Habere Git

Lille'de resmi maçlarda oynayamadı

Adana Demirspor devre arasında Mustafa Kapı'yı Lille'den transfer etmişti. Galatasaray altyapısından yetişen Mustafa Kapı, 2020 Eylül'de Lille'e transfer olmuştu. Lille'in genç takımında görev yapan Kapı, A takımla antrenmanlara çıkmasına rağmen resmi maçlarda forma giyemedi. Kapı Galatasaray'dan Avrupa'da forma giymek istediği için ayrılmıştı.

 

 

Murat Sancak'tan Mustafa Kapı açıklaması

Oyuna girmesinin ardından 15.saniyede penaltı yaptıran Mustafa Kapı için Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak bir açıklama yaptı. Sancak "Mustafa Kapı bizim en değerli oyuncumuzdur. Bu takımın değişmez oyuncusu olacağından hiç şüphem yok, onun canı ruhu sağolsun." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler