Mustafa Erhan Hekimoğlu İtalyanları mest etti!

14.09.2024 - 17:38 | Son Güncellenme: 14.09.2024 - 17:44

Beşiktaş'ın genç yeteneği Mustafa Erhan Hekimoğlu, İtalyan basınından büyük yankı uyandırdı. 17 yaşındaki futbolcudan övgüyle bahsedildi. İşte detaylar...

Mustafa Erhan Hekimoğlu İtalyanları mest etti!

AJANSSPOR - HABER

İtalyan basınından Tutto Mercato Web, Trendyol Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ın formasını giyen 17 yaşındaki genç yetenek Mustafa Erhan Hekimoğlu'ndan övgüyle bahsetti.

"Günün Yeteneği" seçildi

Mustafa Erhan Hekimoğlu'nun, "Günün Yeteneği" olarak manşetine taşıyan İtalyanlar, genç yeteneğin 1.86 metrelik boyuna ve yaşına rağmen dikkat çeken fiziğine vurgu yaptı.

"Eksiksiz bir hücum oyuncusu"

İtalyan basını, 17'lik futbolcudan şu sözlerle bahsetti: "Fiziği ve sağ ve sol kanat olmak üzere çeşitli hücum pozisyonlarında oynayabilme yeteneğiyle dikkat çekiyor. İyi tekniğe ve hıza sahip ve oyunun farklı taktiksel taleplerine hızlı bir şekilde uyum sağlayabilen eksiksiz bir hücum oyuncusu olarak biliniyor."

Geçtiğimiz sezonun Kasım ayında ilk kez Beşiktaş'ta A takım forması giyen Mustafa Erhan Hekimoğlu, kariyerine Siyah-Beyazlı takımın altyapısında başladı.

A takımda 13 maç

A takım seviyesinde Beşiktaş ile 13 maça çıkan Mustafa Erhan Hekimoğlu, 213 dakika sahada kaldı ve 1 gol atmayı başardı.

Genç santrfor'un Beşiktaş ile sözleşmesi 2027 yılında sona erecek.

Senin için hazırladığımız haberler