Mustafa Er: “Bursaspor camiası paramparça!”

07.04.2021 - 18:36 | Son Güncellenme: 07.04.2021 - 18:40

TFF 1. Lig haberleri… Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, yeşil-beyazlı takımdaki geleceği ilgili olarak açıklamada bulunurken, kulübün içinde olduğu sıkıntılı durumla ilgili de çarpıcı ifadeler kullandı. İşte detaylar…

Mustafa Er: “Bursaspor camiası paramparça!”

AJANSSPOR-HABER

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, basın toplantısında gelecek planlarını anlattı. 41 yaşındaki teknik adam, “Aldığım teklifleri hiç konuşmadan, kesinlikle buradan ayrılmayacağımı ve bu çocukları terk etmeyeceğimi söyleyerek reddettim. Çünkü burada para buldan bağımsız işler yapılıyor” dedi.

'Bir etkileşim sağlayamadık'

Sezon sonunda kariyer planlamasına yön vereceğini söyleyen yeşil beyazlı çalıştırıcı futbolcularıyla ilgili de şunları aktardı: “Bu şehir, bu camia, bu çocuklara maddi manevi destek çıksın istedim. Bursaspor camiası maalesef paramparça. Hala da bir etkileşim yok

Avrupa Bursaspor’u konuşuyor

Maddi, manevi bu çocukları sarıp kucaklayamadık. En çok üzüldüğüm nokta bu. Şehrin ileri gelenlerine takılmış herkes. Onlar yapmadı da siz ne yaptınız? Herkesin kendini sorgulaması lazım. O kadar değerli bir takımımız var ki Türkiye ve Avrupa konuşuyor. Ama biz doğru yönetemedik."

“Bu çocuklarla çok farklı bir hikaye yazılabilirdi” diyerek sözlerini sürdüren Mustafa Er son olarak şunları söyledi: 

'Lig bitince bakacağız'

“Önümüzdeki sene ile yorum yapmanın doğru olduğunu düşünmüyorum. Mevcut yönetim devam ediyor. Aday olacak mı? Kimler çıkacak? Bilemiyorum. Biz antrenmanlarımızı yapıp, maçlarımıza çıkacağız. Lig bittikten sonra bakacağız.”

Senin için hazırladığımız haberler