Mustafa Dalcı: "Alper Potuk ile tartışmadık"

14.12.2020 - 19:59 | Son Güncellenme: 14.12.2020 - 20:03

Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, Konyaspor galibiyeti, Alper Potuk'un kadro dışı bırakılması ve Hatayspor maçı hakkında konuştu. İşte tüm detaylar...

Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Dalcı gündeme dair özel açıklamalarda bulundu.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Mustafa Dalcı, "Takımımızda umut ışığı var. Takımıma inanmasam asla burada olmazdım. İnanmadığım bir şey için kesinlikle çaba harcamam. Konyaspor maçını kazandık. Konyaspor bu ligde değişik bir sistemde oynuyor, 3-5-2 sistemini oynamak kolay değil. Rakibimizi çok iyi analiz ettik. Maç içerisinde biz de sistem değişikliği yaptık. Kazandığımız için çok mutluyuz." dedi.

Alper Potuk neden kadro dışı kaldı?

Geçtiğimiz hafta kadro dışı bırakılan Alper Potuk için ise Dalcı, "Alper ile aramızda asla bir tartışmamız olmadı. Alper Potuk'un kadro dışı kalması tekniksel bir sorun. Alper Potuk'un kadro dışı kalması konusunda yönetim kurulumuz gerekli açıklamayı yapacaktır. Alper bizim kardeşimiz, bu karar iki taraf için de hayırlı olsun. Orkan Çınar 1-2 hafta daha aramızda olamayacak." ifadelerini kullandı.

Hedef 3 maçta 9 puan

Ankaragücü'nün 10 gün içerisinde Ankara'da oynayacağı Hatayspor, Gençlerbirliği ve Beşiktaş maçları hakkında ise Mustafa Dalcı, "3 maçı Ankara'da oynamak bizim için avantaj. Maç maç düşünüyoruz. Dün hazırlıklarımıza başladık. Hedefimiz 3 maçta 7 ya da 9 puan kazanmak. 3 maçta da ayağımız yere sağlam basmalı." diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler