Mustafa Cengiz'den transfer açıklaması! Trezeguet, Muslera, Ahmed Musa...

06.07.2018 - 16:00 | Son Güncellenme: 06.07.2018 - 19:00

Mustafa Cengiz'den transfer açıklaması! Trezeguet, Muslera, Ahmed Musa...

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz basın toplantısı düzenledi. UEFA'nın Galatasaray'ın dosyasını yeniden incelemesini değerlendiren Mustafa Cengiz'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Basın mensupları olarak katılımınız için teşekkür ediyorum. Basın toplantısı yapma sebebimiz doğru bilgilendirmedir. Hazırlıklı gelmedim. Notları da yeni aldım. Sonrasında söz basının. Atış serbest, zor yerlerden sorabilirsiniz.

20 Ocak’ta seçimle geldik ve Mayıs’ta tekrar seçim yaptık. Genel Kurul bize teveccüh gösterdi ve bizi seçti. Seçilmemizin üzerinden 1 ay olmasına rağmen her saniyeyi dolu yaşıyoruz. Biz enkaz falan almadık. Bir öncekinin suçu değil. Bu bir dizi film. Bu dizi filmde olumsuz bir halka olmak istemiyoruz. Bir olumluya dönüşün startını veren parça olmak istiyoruz.

Galatasaray'ın borç-alacak farkı ne kadar?

588 milyon TL gelir var. 10 bin TL zarardayız. Bu 10 bin TL’yi de düzelteceğiz. 24 Ocak’ta Galatasaray Derneği’ni kurduğumuzu düşünürseniz kafa kafayayız. İnşallah kara geçeceğiz. Ama gerçek ne? Borç alacak farkı 1 milyar TL. Bu 1 milyar TL borç-alacak farkı ne olacak? Sadece amatör şubelere harcadığımız bedel de 200 milyon dolar. Galatasaray bir spor kulübüdür. Bunun bilincindeyiz. Olimpik branşları terk etmeyeceğiz. Bizim mütevazı amacımız bu.

Basketbolla ilgili çok üzücü söylemler gördük, çok üzüldük. Sosyal medyayı izliyoruz. Biz iyi niyetle söylenmiş, art niyet taşımayan, hakaret ve küfür içermeyen her türlü eleştiriye açığız. Bu eleştiriler bizi mutlu eder. Biz eleştirilere dönüp bakıyoruz. Belki biz de bir sisi görmüyor olabiliriz. Biz her şeyi takip ediyoruz. Hesaplara kolay ulaşabiliyoruz. Lütfen, çifte teyit almadığınız bilgileri ham halde yazmayın. İnsanlar yanlış anlıyor. Bizim refaha çok ihtiyacımız var. İnsanların gazetelerde ikinci açtığı sayfalar spor haberleri. Yanlış haberlerle gazeteleri doldurursak insanları spordan, futboldan soğuturuz.

72 milyonun yüzde 90’ı futbolla direkt ilgili. Türkiye çok büyük bir atılım geçirmekte. Biz, basketbol konusuna baktık. Bir ne yapmışız dedik. Asla hiçbir gazeteciye tepkim olmadığını biliyorsunuz. Biz eleştirilerden rahatsız olmuyoruz. Basketbola, görevi devraldığımızda borç 34 milyon TL civarında. Yüzde 30-40’lık kur artışına rağmen borcumuz 22 milyon. Yani biz 12 milyon TL baskete ödeme yaptık. Kadın ve erkekler dahil. Kadınları tebrik ediyorum, Avrupa Şampiyonu oldular. Erkeklerde ise durum kötü. Yabancı oyuncular transfer edildi ve başarısızlık var. Keşke Türk oyuncular olsaydı dedik. Avrupa’da benzin istasyonundan gelip Türkiye’de basketbolcu olmuş  deniyor. Davalık olduklarımız var.

Mustafa Cengiz'den Oktay Mahmuti açıklaması

Oktay Mahmuti hocamızla konuştuk. “Sevgili hocam. 2 tane yolunuz var. Lütfen bizimle devam ediniz. Bizim mali olarak problemlerimiz var” dedik. UEFA’dan bize açıkça denildi. Siz, futboldan kazandığınızı futbol dışı harcayamazsınız dediler. Biz de Türkiye’nin konjonktürünü anlattık. Neler yaptıklarımızı ifade ettik. Bir ailede 13 kişi yatıyor, 1 kişi çalışıyor. Kredi ana para ödemesine 226 milyon TL ödedik. Dev bir holding bile ödemekte zorlanır. Biz nasıl ödedik? En büyük destekçimiz taraftardır.

Oktay hocamızın sözleşmesi ve alacağı belli. 1.2 milyon dolardan kontratı var. 5 milyon TL ediyor. Biz de hocamıza gücümüzü anlattık. Bunu ödemekte zorlanırız. İndirim yapın dedik. İndirim yapmayabilir, yasal olarak hakkı var. Ya da bize ödeme planı verin, bizle devam edin. Ama bizle devam etmeyecekseniz yine bir plan çıkarın dedik. Hocamız da ben elimden geleni yaptım. Galatasaraylı değilim, indirme yapma imkanım yok. Kendime iş bulmalıyım dedi. Haklı, hiçbir şey diyemem. Elinde kapı gibi kontrat var. Bir önceki antrenörümüzün de yaptığı hacizler var. Prandelli’den de var. Halen borcumuz var Prandelli’ye. Bunu ödeyeceğiz. Biz insanlarla hep kötü ayrılmışız. Çok güzel evlenip, çok kötü ayrılmışız. Hocamız bizi muallakta bıraktı. Ne karar verecek bilmiyorum.

Basketbolda küçülmeye mi gidilecek?

Basketbolda küçülmüyoruz. Otarşizm diye bir şey var. Kendine yeterlilik diye bir şey var. Biz yıllarca her türlü branşı getiren bir camiayız. Ama bazı şeyleri yitirdik. Torba yasa diye bir şey çıktı. Amatörlere vergi iadesi konusu var. Devlete ve maliyemize sesleniyorum. En az 6 aya ihtiyacımız var. Gelen paraları hemen amatör şubelere aktaramıyoruz. Diğer kulüpler için konuşmak benim haddim değil. Biz maliyeden rica ediyoruz. Bizim zaten paramız yok. O vergi borcunu kapatmak için yine kredi almak zorundayım. Taksitlendirme öne alınsın, tahakkuk üzerinden gidilmesini istiyorum.

"Ünal Aysal isterse yardım eder"

Ünal Başkan ile ilgili bir şey demedim. Dediklerim ortada. Ünal Aysal değerli bir başkan. Onun zamanında 2 şampiyonluk yaşandı. Kendisi ile başkanlığı bıraktıktan sonra birlikte bulundum, konuştum. Galatasaray’ın sorunlarını konuştuk. Kendisinin dediğinden gidelim. Kendisi bize bir sponsorluk vaadinde bulunmadı. Sadece bütün giderleri karşılarım dedi. Basket A.Ş kurulursa tabi. Bize güvenmesi gerekir. Voleybol A.Ş ve Basketbol A.Ş programımızdaydı. Ama A.Ş olunca profesyonelleşiyorsunuz ve yardımı alamıyorsunuz. Ünal Bey sevdiğimiz bir insan. Diğer başkanlarımız gibi. Benim özel bir kastım yok. Kendisi isterse yardım eder, isterse etmez. Eğer bir camia da 1 kişinin yardımına muhtaç hale geldiyse yazıklar olsun. Camia, camiayı ayağa kaldırır.

Ben Oktay hocaya 2 şık sundum. Devam edin, dedim. Kendisine biz ayrıl demedik. Bu para elbette ödenecek. Öyle sağlam bir sözleşme ki tebrik etmek lazım. Böyle bir sağlam sözleşme menajerle yapamamış. Konu Oktay Mahmuti değil. Tabi ki parası ödenecek. Biz kendisinden rica ettik, bunu yapılandıralım dedik. Hiçbir vaatte bulunmadık. 12 milyon TL borç ödedik, 5 ayda. Benim kırdıracağım gelir 0. Yok böyle bir dünya. Tabi ki Galatasaray’ın hedefi her branşta şampiyonluk. Ama her branşta her yıl şampiyon olamazsınız. Biz de Bayern Münih gibi olalım isteriz. Fakat ne kadar ekmek o kadar köfte. En yüksek seyirci sayısına ulaştığımız kız basket maçında hasar, geliri karşılamadı. Hangi kombine, hangi stat?

Biz her hafta hesap veriyoruz. 6 ayda bir de genel raporlama yapılıyor. Biz fırsat oldukça baskete, voleybola, su sporlarına elimizden geleni yaparız. Asla esirgemeyiz.

Donk'un tartışılan sözleşmesi...

Donk konusuna eleştiriler geldi. Ben de okudum. Sadece rakamsal bakarsanız haklısınız. Görünen 1.5 ile 1.8 arasında fark var.  Bazı şeyler yanlış yazılıyor. FFP’de bizim imzaladığımız anlaşmada gelir gider dengesini tutturmak mecburiyetimiz var. 21 kişilik kadroya, satmadan alamıyoruz. Asla. Bunu herkes bilsin. Cavanda’da da yanlışlar var. Biz balon transfer yapmayız. Donk olduğunu unutun. Son 6 ayını düşünün. Bonservisi elinde futbolcu. Sadece kiralık, takas ya da elinde bonservisi olan futbolcu alabiliyorsunuz. Menajerlik ücreti de içinde. Donk, şampiyonluk primi de aldı. 3,5 milyon Euro şampiyonluk primi ödedik.

Şampiyon olup Şampiyonlar Ligi’ne katılınca bu parayı 10 günde ödememiz gerekiyordu. Donk’un sözleşmesinde ev tutarları, uçak paraları vardı. Biz onları yok ettik. Allah yolunu açık etsin. Emre Çolak’a Arap ülkesi 4 milyon Euro yıllık ücret veriyor. Donk’a da geliyordu. Donk, sakatlığını bahane etmedi. Ölümüne de oynadı. Son dönem bizi de şaşırttı. Önceki dönemine ben de kızıyordum. İmza parası bizden istemedi. Rakiplerimize gönderme yapmak istemiyorum. Florya’ya bize, Abdürrahim Bey’e güvenin.

"Gelirlerimiz TL, ödemelerimiz Euro"

Öyle bir düzende yaşıyor ki Türk futbolu… Bazı Türk futbolcular söylediklerime bozuluyor. Gelirlerimiz Türk lirası, ödememiz Euro. Bu düzeneğin bozulması gerek. Devletimiz Türk lirasının değerini korumak için uğraşıyor. Bunu berberde kurtaramazsınız. Bunun futbolda düzeltilmesi gerekir. Biz Muğdat’ı TL ile transfer ettik. 2 milyon TL kaç para? 350 bin Euro yapıyor. Adam TL imzaladı diye adamı küçük gördük. Bu adam İspanya’dan gelseydi ve bu çocuğa 2 milyon Euro verseydik kimse bir şey demezdi. Galatasaray TL konusunu tek başına halledemez. Bunu bir anda çeviremezsiniz. Bazı Anadolu kulüpleri yapıyor. Türk futbolcuların da zarara uğramayacağı şekilde, enflasyona endeksli yapılabilir. Ama devlet desteği şart. Yüzde yüz her şey hemen düzelmez ama faydası olur. Radikal bir kararla bunu çözümlemek gerek.

Mustafa Cengiz'den UEFA açıklaması

Buraya gelmeden UEFA’ya yazı yazdık. Kendilerine durumu tekrar izah ettik. Finansal Kontrol Komitesi’ne hitaben yazdık. Biz PSG’nin işine karışamayız. Her kulübün kendi uğraşları var. Ceferin de açıkladı. Galatasaray’a men cezası verileceği Ocak ayında söyleniyordu. Biz Süpermen değiliz, onu demek istemiyorum. Her şeyi biz yaptık demek de bizi rahatsız eder. Biz ilk geldiğimizde mali durumu düzelteceğiz dedik. Bunun için uğraş veriyoruz. Şampiyon olduk. Rakiplerimiz de sermaye artırımı yapacak. SPK da ciddi bir kurumdur. Biz 250 sayfa yeniden izahname yazmıştık. Biz devletimizin desteğiyle 147 milyon TL sermaye artışı yaptık. Bunu her hafta raporladık. Antrenmanı izleyen taraftarlarımızdan 1 milyon net para elde ettik. Taraftarımızın desteği önemi.

Galatasaray taraftarları sayesinde UEFA bize saygı duydu. Geçmişten gelen borçlarımız ejderha gibi. Her geliri yutuyor. UEFA şu anda bize saygı duyuyor. Somut şeyler göstermemiz gerekiyor. Bizim Antep aksanımızdan etkilenmedi. Realiteler var. UEFA tarihinde ilk defa bir kulübe, ikinci kez yapılandırma fırsatı verdi. Rakiplerimiz şoka girdi. Haklılar. Ben olsam ben de şaşırırım. Kimileri derinler devreye girdi deniliyor. Ben kapı gibi, Şampiyonlar Ligi’ne katılım belgesi aldım. Yapılandırma anlaşmasını da aldım. Bu konu kapandı.

UEFA şu anda çok sağlıklı bir durumda. Kendilerine teşekkür ediyorum. En kısa sürede çözümlenecektir. Tersi bir durumu düşünmüyorum. Düşünemiyorum.

Abdürrahim Bey’in Rize, benim Antep, Yusuf Bey’in de Sinop aksanıyla anlatmıyoruz bazı şeyleri. Bence biz kendimizi anlatamıyoruz. Öyle şeyler yazılıyor ki ben de şaşırıyorum. Muğdat’ı, Donk’u beğenmiyorlar. Biz 2.4 milyon Euro’ya Cavanda’yı sattık. Cavanda milli problemdi yahu! Nagatomo konusu var bir de. Abdürrahim ilk gitti 5,5 dediler. Ben hep dedim bu adamlar ticaretin babası dedim. Abdürrahim Bey beni aradı. Fikret Orman ve Ali Koç ile iftardaydık. Başkanım, 4,5 diyorlar ve aşağı inmiyorlar dedi. Biz ise 2,5 verdik ve yukarı çıkmadık. Ama nefesimizi de tuttuk. İtalyanlar çok uyanıklar. Bak rakip kulübün teklifi var deyip Abdürrahim Bey’e gösteriyor. Tabi biz buna inanmıyoruz. Sonra 3,5’a indiler, hayır diyoruz. 3’e indiler hayır. Biz bunu ödediğimizde ayvayı yedik, açıktayız dedik. Pat diye 2.8 dediler. Biz çingene pazarlığı yapalım dedik ve 2,5’u kabul ettirdik. Ama biz 2,5 açıktayız. Bunu kapatmamız şart.

"Cavanda ile mahkemeliğiz"

Bu arada Cavanda ile 5 aydır mahkemeliğiz. Cavanda kiralıkken ücretini de biz ödüyoruz. Adamdan herkes rahatsızdı. Trabzon da rahatsızdı, biz o rahatsızlığı üstümüze aldık. 20 gün bekledik, opsiyon kullanmadılar. Yahu risk var vardık. CAS’lık olmasın istedik. Standard Liege de bedava almanın peşindeydi. Daha sonra 1.1 milyon Euro verelim işi kapatalım dediler, hayır dedik. Aradan süre geçti 1,5 teklif ettiler. Hayır dedik. İtalyanlardan işi öğrendik… 2 Temmuz saat 15:00 civarı gelişme oldu. Son ana kadar uğraştık. İstediğimiz parayı daha sonra kabul ettiler. Başımıza Grosskreutz olayı gelebilir dedik. 1 saat içinde karşılıklı davaları geri çektik. Hem biz hem Cavanda. Aynı olayı yaşasak bizi camia çok güzel tebrik ederdi(!). Bizim orada 100 bin Euro açığımız var. Hepsi belgeli. Veririm yayınlarsınız.

UEFA'ya verilen sözler...

Bir önceki yönetimde 65 milyon Euro sınır vardı. Başa baş noktası nedir? UEFA diyor ki; sen 100 gelir elde edersen 60 lirasını harcayabilirsin diyor. Bizim tahmini gelirimiz nedir? Bize 90 harcayın demediler. Gelirimizin yüzde 60’ı kadarını harcarız. Bizim tek verdiğimiz vaat belli. 24 ay sonunda inşallah sıfıra geleceğiz.

Sponsor bulamazsam ne yapacağım? Ayrılayım mı? Ben hiçbir vaatte bulunmadım. Vaatlerin maliyeti sıfırdır. Yalan söylemeyi de sevmem. Ben bütün branşlarda şampiyonluğu hedefliyorum dedim. Tabi ki sponsor bulmak zorundayım. Bizi 588 milyona getiren neydi? 588 milyonluk bir sponsor söyleyin? Galatasaray’ın sponsoru camiadır, taraftardır. Hiçbir şey için geç kalmış değiliz. Galatasaray kendi öz değerlerini yaratacak. Ben devşirmelerle gelen başarıların kalıcı olduğunu sanmıyorum. Biz kendi özkaynaklarımıza güveneceğiz. Ama asla yabancı düşmanı da olmayacağız. Yabancılardan da kuruşlara bile dikkat ederek yararlanacağız.

Dumankaya'dan alınan daireler...

Bizim Dumankaya’dan aldığımız daireler duruyor. Galatasaray elbette ikinci sınıf markalardan ilerleyemez. Bazı sponsorlar benim verdiğim rakamdan daha fazlasını veren varsa çekileyim diyor. Sponsor bulamamamıza ülkenin içinde bulunduğu konjonktür ve seçim de etkiledi. Ülke daha seçimden yeni çıktı. Pazartesi inşallah ben de külliyede olacağım. Bu sponsor olaylarının çözüleceğine inanıyorum. Diğer rakipler için de böyle. Bakın sponsorlar çekiliyor. Bu konuda biraz sabra ihtiyaç var diye düşünüyorum.

Abdurrahim Albayrak'ın açıklamaları...

Galatasaray'da Abdurrahim Albayrak basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Eray İşcan ile yolların ayrıldığını söyleyen Albayrak'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

 

Ben Arsenal ile Chelsea’yi tanıyorum dedim ama öyle demedim. Telefonla bundan sonra bilgi verme taraftarı değilim. Tanıdıklar elbette her kulüpten var. Alanyaspor’dan da tanıdığım var, Nizipspor’da da var. Ama farklı yazılıyor. Benim kastım o değildi. Biz resmen scout ekibimizin de yönlendirmesiyle radar gibi dolanıyoruz. Nerede kiralık futbolcu var, bakıyoruz. Avrupalı takasa girmiyor. Türkiye ile ilgili kötü bir imaj var. Türkiye, Körfez ve Çin’den önceki son istasyon gibi. Futbolcular çok para istiyor. Biz eski günler geçti diyoruz ve o paraları veremeyiz diye anlatıyoruz. Galatasaray’da transfer bitmez. Çalışıyoruz.

Altyapıdan 4 futbolcu olmak zorunda vereceğimiz 21 kişilik kadroda. Altyapıdan Türk futboluna kazandırdığımız çok sayıda futbolcular var mı? Tam anlamıyla yok. Çalışmalar var. İnşallah altyapıdan sağlıklı futbolcuları Galatasaray ve futbol camiamıza kazandırırız diye düşünüyorum.

Muslera satılacak mı?

Muslera için çok dev bir teklif gelmeli… Muslera Galatasaray’ın kaptanı. Hem Muslera isteyecek, hem biz kabul edecek. Sunderland’e bir futbolcu gidiyor 30 milyon Euro. Adını bile bilmiyorsun. Ama bu Muslera… Biz, Fransız büyükelçiye Uruguay’ı destekliyoruz dedik.

Galatasaray, Trezeguet'i transfer edecek mi?

Trezeguet konusu… Bizi zora sokmayacak futbolcu peşindeyiz. Trezeguet sözleşmeli bir futbolcu. Bu konuda bizim beklentimiz takas formülü. Emre Akbaba ile Ahmed Musa da öyle.

Biz göreve başladık ve transferin bitmesine 3-5 gün vardı. Hocamız, başkan merak etme biz bu kadroyla çıkar aslanlar gibi mücadele ederiz dedi. Uçak aşağı doğru gidiyordu, onun burnunu kaldırdık. Hocanın bu lafını hiç unutmam. Biz 21 kişiyle, şu andaki mevcut kadromuzla yine Şampiyonlar Ligi’nde elimizden geleni yaparız. Galatasaray’ın başını yere indirmeyiz. Öyle bir futbol oynayacağımıza inanıyoruz. Teknik kadro bunu sağlayacaktır. Bize dördüncülük payesi verilen bir ligde şampiyon olduk. Doğru orkestrasyon yapamazsanız oradan bozukluklar çıkabilir. Bu arada Sedef Hanım’ın da çok büyük katkısı var. Ona da teşekkür ediyoruz.

"Ndiaye'nin maliyetini karşılayamayız"

Ndiaye, Osmanlıspor’da oynuyordu. Bize geldi. Orada aldığı para belli. Maliyeti yüksek. Biz bu parayı ödeyemeyiz.

Bize dürtmeler ve yoklamalar var. Fakat; resmi bir teklif gelmedi.

Arkadaşlarımız Cenevre’de taksitlendirme için uğraşıyor. Transfer yasağı vardı. İnan edin ben önceki dönemleri eleştirmeyi çok sevmiyorum. Evet, basketbolda sıkıntı var. Ama taksitlendirmeye çalışıyoruz. 12’ye taksitlendirmek istiyoruz ve yasağı kaldırmak istiyoruz. 3-5 ayda bütün sıkıntılar üst üste geldi. Mali tercihlerimizi açıkça söyleyeyim; futboldan yana kullandık. Elimize geçen parayı futbola harcadık. Diğer branşlara da üvey evlat gibi davranmayacağız.

Oktay Hoca’nın dediğim gibi çok sağlam bir sözleşmesi var. Bunu söylediğimizde de tepki gösteriyor. Evet parasını ödemek durumundayız. En uygun hocayı bulmak durumundayız. Evet bunu halledeceğiz, halletmek durumundayız. Futboldan sonra değer gören ikinci branş basketbol. Halledeceğiz ama Roma 1 günde kurulmadı. Lütfen bizlere biraz zaman verin.

Donk ile ciddi pazarlıklar ettik. Elinde teklifler vardı. Donk, Fatih Hoca ile bize çok şey yaşattı. Hocanın her dediğini harfiyen yaptı. Şampiyonlukta ciddi katkısı oldu. Pazarlıkta da bizi yormadı ve üzmedi. Bu paranın içinde geçmiş dönemde ayda 5 bin Euro kira parası ödeniyordu futbolcu kardeşimize. Ben buna karşı çıktım. Bunların hepsini bir kalemde bu paranın içine koydu. Yurtdışından da teklifler vardı. Emre Çolak, 4 milyon Euro’ya Arabistan’da imza attı. Bir futbolcumuzun 1 uçuşu için 5 bin Euro ödeme yaptık. Bu 4-6 sefer olabiliyor. Menajerlik, ev kirası, araba… Bu böyle olduğu zaman bizim verdiğimiz parayla aşağı yukarı aynı.

Tarık Çamdal ile konuştum. Geçmiş döneme nazaran 200 bin Euro tasarruf ettik. Geleceğiyle ilgili kulüp arıyor. Belki Almanya’ya gidecek. İnşallah ona bir kulüp bulacağız. Eray ile yollarımızı ayırdık. Vedalaşmaya geldi.

 

Muslera çok değerli. O da Taffarel gibi futbolu bıraktıktan sonra burada olmalı diye düşünüyoruz. Sabri ile ilgili hoca ile birşey konuşmadık. Bu haberlerin yüzde 90'ının asılsız olduğunu başkan söyledi. Söylenilen yazılan isimlerle görüşmemiz olmadı. Menajerlerin sizlere verdiği haberlere dikkat edin. Ben 2-3 futbolcuyu sıkıştırdım, medyaya kendilerinin haber verdirdiğini itiraf ettiler.

Tolga ve menajeriyle uzun uzun görüştüm. Bir sakatlığı var. Hoca da iyileşmesi için Florya’da bırakmış. Bizim şu anda futbolcumuz. Ona para ödüyoruz. Kontrollerden geçiyor. Akşam 9’da Florya’dan çıkarken bunları konuştuk. Bir problem yok.

 

Turgay Ciner ile uzun uzun konuştuk. Ama kendisinin bir beklentisi var. Dünya Kupası’nda iyi bir performans göstereceğini söylemişti. Şu anda Trezeguet Kasımpaşa’da. Herhangi bir gelişme olursa paylaşırız.

Fatih Hoca geldi ve futbolcuları ayağa kaldırdı. Hoca çok daha güzel şeyler çıkaracak. Futbolcuların gözünden görüyorum. Bu takım hocanın tam bir idmanını yemedi. Ama Türkiye’ye kamp sonrası zımba gibi döneceğiz. Emin olun.

Senin için hazırladığımız haberler