'Mustafa Cengiz iyi niyetli değil, bomba kucağımızda'

19.11.2020 - 13:25 | Son Güncellenme: 19.11.2020 - 13:33

Son dakika haberleri... Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk; başkanlık seçimi ve başkan Mustafa Cengiz hakkında basın mensuplarıyla sohbet etti. Metin Öztürk, Mustafa Cengiz hakkında neler söyledi? İşte detaylar...

'Mustafa Cengiz iyi niyetli değil, bomba kucağımızda'

Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, bugün sarı-kırmızılı kulübü takip eden basın mensuplarıyla bir araya geldi. 

Sohbet toplantısına eski yöneticilerden İsmail Sarıkaya, Doğa Sigorta sahibi Nihat Kırmızı gibi camianın önemli isimleri de katılırken Öztürk, “Selfie çekmeye gelmiyoruz” dedi. 

"Dürüst ve iyi niyetli değiller"

İcraat ve ekonomik kalkınma mesajı veren Öztürk yüzde yüz hazır olduklarını ifade ederken, yönetimin 26 Aralık için seçim kararı almasının iyi niyetli bir hareket olmadığını belirtti. Öztürk, seçim kararı için, “Kesinlikle dürüst olduklarına ve iyi niyetli olduklarını düşünmüyorum” dedi. 

"Mustafa Cengiz aday olmalı"

Transfer konularının Fatih Terim’in alanı olduğunun altını çizen Metin Öztürk, Kemerburgaz arazisinin Galatasaray için çok değerli olduğunu ifade etti. Öztürk, “26 Aralık’ta başkan seçileni ciddi bir mali yük bekliyor. Bomba kucağında olacak ama bomba beynimizde bile olsa biz göreve hazırız. Aralık ayında başkan olsam da Mayıs ayında 3 yıllık seçime gideceğim. Seçimi kazanırsak ilk işimiz Kemerburgaz olacak. Maden ruhsat sorununu halledeceğiz ve bir buçuk yıl içinde futbol takımını Florya’dan Kemerburgaz’a taşıyacağız. Fatih Hoca’nın işine hiç karışmayacağız. Mustafa Cengiz kesinlikle seçimde aday olmalı. Çok adaylı bir seçim isterim” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler