Mustafa Cengiz çok istedi, doktoru izin vermedi

27.07.2021 - 16:05 | Son Güncellenme: 27.07.2021 - 17:58

Galatasaray Eski Başkanı Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı takımın temmuz ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı'na doktorunun izin vermemesi nedeniyle katılamadı.

Mustafa Cengiz çok istedi, doktoru izin vermedi

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray’da temmuz ayı divan toplantısı aynı zamanda yeni yönetimle ilk divan kurulu toplantısı anlamı taşıyor. 

Mustafa Cengiz’e izin verilmedi

Bir ay önce görevleri sona eren eski başkan Mustafa Cengiz de bu toplantıya katılmayı planlıyordu. Toplantıya katılmayı çok istediğini doktoruna da söyleyen Cengiz’e izin verilmedi. 

3 gün istirahat aldı

Tedavisi devam eden eski başkana 3 gün boyunca istirahat verildi. Eski başkan görevden ayrıldıktan sonra hiç konuşmazken, söyleyecekleri de merak ediliyor.

Kozak: "Hiç iyi değil..."

Galatasaray'ın bugün düzenlenen divan kurulu toplantısında söz alan Hayri Kozak, eski Başkan Mustafa Cengiz'in sağlık durumuna dair: "İki gün evvel Mustafa başkanla konuştum. Durumu hakkında sizlere de bilgi vereyim. Hiç iyi değil. Hastaneye kaldırdılar şimdi de. En son çok ağır bir ilaç vermişler. İyi neticeler vermeye başlamış ama çok hırpalıyormuş. Çok yorulmuş. Yani gidişat iyi değil. Allah yardımcısı olsun. İnşallah geriye dönük de o günlerin fazla üzerine düşmeyiz. Üzmeyelim kendisini" şeklinde konuşmuştu. Bir önceki dönemde görev alan Abdurrahim Albayrak, Kozak'ın açıklamalarına cevap verdi.

Albayrak: "Telefonla konuştuk..."

Galatasaray'ın eski 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, eski Başkan Mustafa Cengiz'in sağlık durumuna ilişkin Cumhuriyet Gazetesi'ne: Dün başkanın yanındaydım. Durumu iyi. Az önce de telefonla konuştuk. Hayri Kozak da beni aradı, ona durumun iyi olduğunu ifade ettim" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler