Beşiktaşlı Al-Musrati ailevi sebeplerden affını istedi!

04.09.2024 - 17:57 | Son Güncellenme: 04.09.2024 - 18:13

Beşiktaş'ın 28 yaşındaki Libyalı orta saha oyuncusu Al-Musrati, ailevi sebeplerden ötürü iki maç kaçıracak. İşte detaylar...

Beşiktaşlı Al-Musrati ailevi sebeplerden affını istedi!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'de sezona etkili bir giriş yapan Beşiktaş'ta takımın kilit isimlerinden Al-Musrati önemli bir karar aldı.

Beşiktaşlı Al-Musrati affını istedi!

Eremnews'un haberine göre; Beşiktaş'ın Libyalı yıldızı Al-Musrati, milli takımının Afrika Kupası elemelerinde oynayacağı Benin ve Rwanda maçları için ailevi sebepleri gerekçe göstererek affını istedi.

Maçlar bu hafta oynanacak

Libya Milli Takımı; Rwanda ile bu akşam evinde, Benin Milli Takımı ile de 10 Eylül Salı deplasmanda karşı karşıya gelecek.

İlgini Çekebilir
Omar Colley, Beşiktaş'tan neden ayrıldığını canlı yayında açıkladı!
Habere Git

Beşiktaşlı yıldız Libya forması ile 40 maça çıktı

Al-Musrati bugüne kadar Libya Milli Takımı'nın formasını 40 defa sırtına geçirirken, iki defa rakip fileleri sarsmayı başardı.

Beşiktaş'a rekor bonservis ile geldi

Siyah-Beyazlılar, başarılı ön liberoyu geçtiğimiz sezonun devre arasında Portekiz ekibi Braga'dan kulüp rekoru olan 11 milyon Euro'luk bir bonservis ödeyerek transfer etmişti.

Beşiktaş'a kupayı getiren golü son dakikada attı!

Beşiktaş ve Trabzonspor arasında geçtiğimiz sezon oynanan Ziraat Türkiye Kupası finalinde maç 2-2 ile uzatmalara gitmek üzereyken, Al-Musrati 90+4'te uzaklardan yaptığı vuruş ile kupayı takımına son dakikada kazandırmıştı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, yeni transfere lisansı çıkardı! TFF...
Habere Git

Beşiktaş forması ile bu sezon tüm maçlara çıktı

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovannni van Bronckhorst, Libyalı orta saha oyuncusuna bu sezon oynanan 6 resmi maçın hepsinde ilk 11'de fırsat verdi.

Senin için hazırladığımız haberler