Muslera yeni imzadan sonra gülmedi!

03.04.2021 - 21:16 | Son Güncellenme: 04.04.2021 - 10:33

Galatasaray haberleri... Süper Lig'in 32. hafta mücadelesinde Galatasaray', deplasmanda Hatayspor'a 3-0 mağlup oldu. Sarı-kırmızılı takımda kaleci Fernando Muslera, 3 yıllık yeni sözleşme imzalamasının ardından çıktığı 2 maçta da galibiyet yüzü göremedi. Detaylar haberimizde...

Muslera yeni imzadan sonra gülmedi!

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray'ın tarihine geçen Fernando Muslera'nın yeni sözleşmeden sonra yüzü gülmedi.

Muslera ile 3 yıllık sözleşme imzalandı

Çaykur Rizespor maçı öncesi Urugaylı kaleci 3 yıllık yeni mukavale imzaladı. İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak,  Muslera'nın önceki sezon Çaykur Rize maçında sakatlanıp uzun süre sahalardan uzak kaldığını hatırlatarak, yeni imzayı bu nedenle Rize maçının öncesine koyduklarını söyledi.

Rizespor totemi tutmadı!

Ancak Muslera, yeni sözleşmeyi imzaladıktan sonra çıktığı Çaykur Rizespor maçında kalesinde 4 gol gördü. Üstelik Türk Telekom Stadı'nda..

Aslan, bu maçı 4-3 kaybederek, şampiyonluk yolunda önemli bir yara aldı.

2 maçta 7 gol gördü

Ve Muslera bugün de Atakaş Hatay karşısında 3 gole mani olamadı. Fernando Muslera böylece yeni sözleşme sonrası çıktığı 2 maçta 7 gol yiyerek, şansız bir başlangıç yaptı.

Hatay'daki mücadeleyi 3-0 kaybeden Cimbom, üst üste 2. yenilgiyi alarak yarıştaki şansını zorlaştırdı.
9 Ocak'ta Galatasaray'ın evinde 6-1 kazandığı Yukatel Denizlispor maçıyla sahalara geri dönen Muslera, yeni sözleşme imzalayana kadar çıktığı 11 maçtaysa kalesinde 7 gol görürdü.

En yüksek ücreti alacak

Başkan Mustafa Cengiz'in de katıldığı imza töreninde Muslera'nın sözleşmesi net 2.5 milyon Euro'dan 3 yıl daha uzatılmıştı. Başkan Cengiz, Muslera'ya verilen ücretin takımda tavan ücret olacağını da kaydetmişti. 2011-12 sezonunda Galatasaray'a transfer olan 34 yaşındaki Muslera, 5 Süper Lig şampiyonluğu, 4 Ziraat Türkiye Kupası ve 5 de Türkiye Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler