Muslera'dan sakatlık açıklaması

09.11.2023 - 01:41 | Son Güncellenme: 09.11.2023 - 01:48

Galatasaray kalecisi Fernando Muslera, Bayern Münih maçını değerlendirdi; sakatlığıyla ilgili konuştu.

Muslera'dan sakatlık açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 4. haftasında deplasmanda Almanya temsilcisi Bayern Münih'e 2-1 yenildi. Karşılaşma sonrası Galatasaray kaptanı ve file bekçisi Fernando Muslera, maç ve sakatlığıyla ilgili konuştu.

"İstanbul'da da burada da iki maçta da çok karakterli bir oyun ortaya koyduğumuzu düşünüyorum" diyen tecrübeli file bekçisi, "Sonuçlarla çok bakmamak gerekiyor. Bu oyunun üzerine koyarsak çok daha iyi yerlere geleceğiz. Fırsatlar elimize geçti ama değerlendiremedik" sözleriyle umutlu konuştu. 

Muslera'dan sakatlık açıklaması

Taraftarı korkutan sakatlığının sorulması üzerine Fernando Muslera, "Dirseğimde çok ağrı vardı. Kırık var mı diye tedirgin olmuştuk ama kırık çıkmadı. İki gün kolumu çalıştırdık ve ağrıyı çözdük. Bu maçta takımımda yerimi almak istiyordum. Bu stadyumda da maça çıkmamıştım daha önce, mutlu oldum burada oynayarak" yanıtını verdi. 

İlgini Çekebilir
Aslan'ın gücü yetti, nefesi yetmedi!
Habere Git

Gruptan çıkma şansı

Gruptan çıkma şanslarıyla ilgili olarak da Muslera, "Manchester United ile evimizde oynayacağız. O maçta taraftarımızın yanımızda olması çok önemli. İnanıyorum ki bu maçı taraftarımız önünde kazanacağız" açıklamasını yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler