Musa Nizam iddialı konuştu: Antalyaspor'u bu girdaptan çıkaracağız

07.03.2018 - 16:45 | Son Güncellenme: 07.03.2018 - 16:45

Musa Nizam iddialı konuştu: Antalyaspor'u bu girdaptan çıkaracağız

Antalyaspor forması giyen Musa Nizam, Demir Grup Sivasspor maçında aldıkları yenilginin morallerini bozduğunu, ancak Göztepe maçıyla birlikte çıkışa geçeceklerine inandığını söyledi. Nizam, “Antalyaspor’u bu girdaptan çıkaracağız” ifadelerini kullandı.

Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Musa Nizam’ın açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

4-1 kaybettikleri Sivasspor maçı hakkında

İçerideki maçlarımızı kazanmamız lazımdı. Malatyaspor ve Kayserispor maçlarını kazanmıştık. Sivasspor maçında iyi oynadığımızı düşünüyorum. Golü yedikten sonra da toparlandık, gol attık. İkinci gol sonrası risk aldık ve 3 ve 4.golleri yedik. Skor bu olmamalıydı. Futbolda böyle sonuçlar var. Telafi edeceğiz.

"Göztepe maçını kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz"

Göztepe maçına iyi hazırlanıyoruz. Çok olumlu havada geçiyor çalışmalar. Tabii ki Sivasspor yenilgisi moral bozdu. Atlattık bunu. Bir an önce Göztepe maçını kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz.

Antalyaspor'u sezon sonunda nerede görüyor?

Ligin sonunda daha iyi yerlerde olmak istiyoruz. İyi niyetli futbolcular var. Elimizden geleni yapıyoruz. Şu anda 14.sıradayız ama yukarıya çıkacağız.

"Antalyaspor'u bu girdaptan çıkarmak istiyoruz"

Her hocanın farklı bakış açısı var. Her yiğidin farklı yoğurt yiyişi var. Her şey güzel gidiyor. Hamza Hoca çok karakterli bir insan. Bize bunu yansıtmaya çalışıyor. Hep birlikte Antalyaspor’u bu girdaptan çıkarmak istiyoruz.

Kendi performansı hakkında...

İlk yarı forma şansı bulamamıştım. Sakatlık ve hastalığım vardı. Hoca geldikten sonra şans bulmaya başladım. İyi gidiyor. İnşallah takım olarak da iyi gideriz ve üst sıralara tırmanırız.

"Antalyaspor'u iyi yerlere getireceğiz"

Kimsenin endişesi olmasın. Takımda çok iyi niyetli futbolcular var. Herkes elinden geleni yapacak. Yönetim de elinden geleni yapıyor. Bu takımı iyi yerlere getirmek için uğraş vereceğiz.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler