Muriç'in ikinci babalık heyecanı

25.05.2020 - 10:07 | Son Güncellenme: 25.05.2020 - 10:11

Fenerbahçe'deki üst düzey grafiğiyle parmak ısırtan Vedat Muriç, transferde de gözde isimlerden biri. Muriç'in başarılı performansının ardındaki sır ortaya çıktı. Muriç, nasıl bu kadar başarılı olabiliyor?

Muriç'in ikinci babalık heyecanı

DETAY HABER/AJANSSPOR

Fenerbahçe'ye Çaykur Rizespor'dan transfer edilen ve sarı-lacivertlilerde başarılı bir performans ortaya koyan Vedat Muriç'in bu grafiğinin ardındaki gerçek ortaya çıktı. Muriç, nasıl bu kadar başarılı olabiliyor? İşte yanıtı...

İkinci kez babalığı tadacak

Kosovalı golcü Vedat Muriç, aile hayatındaki mutluluğu futboluna da yansıtıyor. Mutlu bir evliliği bulunan golcü oyuncu, şimdi ikinci çocuğunu kucağına alabilmek için bekleyişe geçti. 

Özel hayatını en iyi şekilde düzenledi

Özel hayatını en iyi şekilde düzenleyen Fenerbahçe'nin golcüsünün eşi Edibe Muriç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla güzel haberi duyurmuştu. 

Düzenli yaşam, pozitif geri dönüş...

Muriç, kendisiyle yapılan röportajlarda da aile hayatının ve düzenli yaşamın önemine dikkati çekmişti. Ayrıca, disiplinli çalışmasıyla da fark yaratıyor.

Fenerbahçe'nin en önemli kozlarından biri

Adı transfer döneminde birçok Avrupa takımıyla anılan Muriç, Fenerbahçe'nin saha içindeki en önemli kozlarından biri. Hatta sarı-lacivertliler, satılması halinde kendisinden ciddi bir gelir bekliyor.

Muriç Fenerbahçe'de bu sezon kaç gol attı?

Muriç bu sezon Fenerbahçe'de 28 maçta 2348 dakika süre aldı ve 15 gol atıp 5 kez de asist yaptı. Muriç, Kosova Milli Takımı'nda da 6 maçta 4 gol 2 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler