Murat Sancak: "Transfer tahtasını maalesef açamadık"

12.09.2024 - 17:28 | Son Güncellenme: 12.09.2024 - 17:34

Son dakika haberleri. Süper Lig takımlarından Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, transfer tahtasını açamadıklarını söyledi... İşte detaylar...

Murat Sancak: "Transfer tahtasını maalesef açamadık"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, transfer tahtasını açamadıklarını duyurdu.

"Bu yıl zor bir sezon geçirdik"

X sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Sancak, "Evet çok değerli Adana Demirspor taraftarları. Bu yıl zor bir sezon geçirdik. Oyunlarla, ihanetlerle geçirdik. Üzerinedir benim ticari sorunlarım da eklenince maalesef sezona öyle başladık.

"Transfer tahtasını açamadık"

Tahtayı açmak için bugüne kadar uğraştık ama geldiğimiz noktada maalesef açamıyoruz. Parayı yatırsak bile 6 ay transfer yasağımız olacaktı, şimdi şunu yaptım bunu yaptım vs. diyecek durumda değilim. En azından var olanı korumak, maksimum almamız gereken puanları alıp 2.devre başlamadan transfer tahtasını açar vaziyete getirip, transferlerimizi yaparak yolumuza devam edeceğiz.

İlgini Çekebilir
Adana Demirspor'da transfer yasağı kalkacak mı? Belli oldu...
Habere Git

"Bizlere düşen görev hep beraber birlikte kenetlenip bu süreci beraber aşmaktır"

Şundan herkesin emin olması lazım; ben Murat Sancak, nasıl ilk geldiğim günden bugüne nasıl fedakarlık gösterdiysem bundan sonrada göstereceğim. Şimdi bizlere düşen görev hep beraber birlikte kenetlenip bu süreci beraber aşmaktır, başka çaremiz de yok bunun dışında. Kim hareket ediyorsa Adana Demirspor'a en büyük ihaneti yapan olacaktır.

"Oyunu görerek başkanlığa hemen geri döndüm"

Bazılarının kurduğu oyunu görerek başkanlığa hemen geri döndüm, amaç niye teker farklı olunca, benim hem Adana Demirspor'a hem de Adana Demirspor'a gönül veren herkese karşı sorumluluklarım var. O yüzden şu dakikadan itibaren diyorum ki; hedefleri, emelleri olanlar geri durun size ekmek yok.

"Yeniden yapılandırmaya girdik"

Adana Demirspor'a gönül verenler, her şeyi bir tarafa bırakın ve hep birlikte bu girdaptan çıkalım. Başka yapacak bir durumuzda yok. Ben eskisinden daha çok bu takımımız için uğraşacağım. Yeniden yapılandırmaya girdik, yeni profesyoneller aramıza katılacak. İnşallah bu yapılandırmayla bu birliktelikle 2025-2026 sezonuna yeni hedefler koyarak eski günlerimizden daha yüksek hedefler koyarak devam edeceğiz.

İlgini Çekebilir
Galatasaray-Nicola Zalewski transferinde şok gelişme!
Habere Git

"Adana Demirspor ürünleri alın, hediye edin"

Ama sizsiz olmaz, hep birlikte olur. Tekrar söylüyorum, loca alın, çalışanlarınıza kombine alın, bilet alın, maç günlerinde çalışanlarınıza izin verin, hediyeleşmelerinizde Adana Demirspor ürünleri alın, hediye edin. Tüm şehirle ve Türkiye’nin her yerinde gönül vermiş olanlarla beraber, güzel günlere diyorum.

"Allah yar ve yardımcımız olsun"

Var olan futbolcular ve teknik heyet ve kalan çalışanlarımızla, futbolculara gereken ehemmiyeti göstererek sizler de sahada 12. adam olarak üzerimize düşeni yapacağınızdan şüphem yok. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.

Ajansspor duyurmuştu

Senin için hazırladığımız haberler