Adana Demirspor'da Başkan Murat Sancak'dan Transfer Açıklaması

14.08.2023 - 01:56 | Son Güncellenme: 14.08.2023 - 02:15

Süper Lig'in açılış haftasında evinde ağırladığı Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup eden Adana Demirspor'da Başkan Murat Sancak maç sonu açıklamalarda bulundu.

Adana Demirspor'da Başkan Murat Sancak'dan Transfer Açıklaması

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in açılış haftasında Adana Demirspor'un evinde Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup ettiği maçın ardından Mavi Şimşekler'in Başkanı Murat Sancak önemli açıklamalar yaptı.

"Herkes 3 puan aldı diyecek"

Zorlu geçen maçta önemli olanın 3 puan almak olduğuna vurgu yapan Sancak "Bundan sonraki maçlara bakacağız. Netice itibarıyla 3 puan. Sezon sonunda 'Rize'ye kaç kaç yendin, zor maç mıydı, 10 dakika uzadı' diye sormazlar yani. Onun için 3 puan aldık. Herkes '3 puan aldı' diyecek öyle gidecek." dedi.

"Palut hoca transfer yapmasın bu takım iyi"

Çaykur Rizespor'un genç ve iyi oyunculardan kurulu bir takım olduğunu  belirten Sancak "Rakibimiz iyi mücadele etti. Tebrik etmek lazım ve genç çocuklar çoğu da. Palut hocama diyeceğim ki 'Transfer yapma.' Bu takım iyi. Bu takım çok güçlü bir takım ama bir iki tane eksikleri var. Onları tamamlasalar iyi bir takım olurlar." şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Demir sürprizi uzatmada bozdu
Habere Git

"Ülkemiz için çalışacağız"

UEFA Konferans Ligi 3. Eleme Turu rövanşında Hırvat ekibi NK Osijek ile oynacakları maç hakkında konuşan Sancak "Hayırlısıyla oradan da iyi bir sonuçla dönersek, en azından puan alırsak ülkemiz adına mutlu oluruz. Yani belki 1-0, 2-0 yenilsek bile belki umurumuzda olmaz ama ülkemiz adına en azından puan alınmasını sağlamamız lazım. Onun için çalışacağız." dedi.

"Fırsat transferi olursa..."

Transfer çalışmaların hakkında sorulan soruya Adana Demirspor Başkanı "Gayet iyi kadromuz var. Belki bir tane daha fırsat transfer olursa, kanatlara ilave bir tane alacağız ama onun haricinde girenler, oynayanlar da bugün daha iyiydi." yanıtını verdi.

Senin için hazırladığımız haberler