Fenerbahçe genç yıldızı istedi, Adana Demirspor reddetti!

12.08.2024 - 09:54 | Son Güncellenme: 12.08.2024 - 10:06

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'nin, Adana Demirspor'da forma giyen genç kaleci için Mavi Şimşekler'e teklif yaptığı ancak kabul edilmediği iddia edildi.

Fenerbahçe genç yıldızı istedi, Adana Demirspor reddetti!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in ilk hafta mücadelesinde Adana Demirspor'u sahasında 1-0 mağlup ederek lige 3 puanla başlayan Fenerbahçe'nin, Mavi Şimşekler'den bir futbolcu için devrede olduğu iddia edildi.

Deniz Eren Dönmezer, Fenerbahçe'nin listesinde

Sabah'ta yer alan habere göre; Fenerbahçe maçında forma giyen ve ilk kez bir Süper Lig karşılaşmasında sahaya çıkan Adana Demirspor'un 15 yaşındaki kalecisi için Deniz Eren Dönmezer'in, Sarı-Lacivertli ekibin transfer gündeminde olduğu belirtildi.

Resmi teklif yapıldı

Haberin detayında Fenerbahçe'nin, kaleci Deniz Eren Dönmezer için Adana Demirspor'a resmi teklifini ilettiği ifade edildi.

Teklif reddedildi

Ancak buna karşın Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın bu teklifi reddettiği vurgulandı.

Başkan Murat Sancak'ın, Deniz Eren Dönmezer'in gelecek yıllarda çok daha büyük paralara satılacağına inandığı için Fenerbahçe'nin teklifini geri çevirdiği haber detayında yer aldı.

Sözleşmesi devam ediyor

Adana Demirspor altyapısında yetişen Deniz Eren Dönmezer ile yeni sezon öncesi profesyonel sözleşme imzalanmış 2 yıllık mukavele imzalanmıştı.

"İnşallah Adana Demirspor'un kalesini uzun süre korumaya devam ederim"

Fenerbahçe maçı sonrası bir açıklama yapan Deniz Eren Dönmezer, "Kendime güveniyordum. Hazırlık maçları güzel geçiyordu. Sabah öğrendim 11 başlayacağımı. Çok mutlu oldum. Tüm hocalarıma, aileme teşekkür ediyorum. İnşallah Adana Demirspor'un kalesini uzun süre korumaya devam ederim. A Milli Takım'da da oynamak istiyorum.

"Devamı gelecek

Taraftar mükemmeldi. Bizi destekleyen Adana Demirspor taraftarına teşekkür ederim. Sakin olmak lazımdı, bunu başardığıma inanıyorum. Devamı gelecek" ifadelerini kullandı.

Çukurova Demirspor'da futbola başlayan 15 yaşındaki kaleci, 2019 yılında Adana Demirspor altyapısına geçiş yaptı. Mavi Şimşekler ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Deniz Eren Dönmezer, Türkiye U14, U15 ve U16 formalarını da giydi.

Senin için hazırladığımız haberler