M.United'dan Galatasaray'a bir iyi bir kötü transfer haberi

21.07.2024 - 14:35 | Son Güncellenme: 21.07.2024 - 14:58

Premier Lig devi Manchester United, orta saha transferinde Galatasaray'a rakip oldu ancak Sarı-Kırmızılılar için bir başka fırsat doğabilir. İşte detaylar...

M.United'dan Galatasaray'a bir iyi bir kötü transfer haberi

Cem Ergün - DIŞ HABER

Premier Lig ekiplerinden Manchester United, yeni sezon öncesinde kadrosunu Bologna'dan Joshua Zirkzee ve Lille'den Leny Yoro ile güçlendirdi. United, bu iki transfere şimdiden 100 milyon Euro'dan fazla bonservis bedeli harcadı.

ManU, G.Saray'a rakip oldu

Hollandalı teknik direktörü Erik ten Hag liderliğinde takviyelerine devam etmek isteyen Kırmızı Şeytanlar lakaplı Manchester United'da gündeme Galatasaray'ın da talip olduğu kaydedilen yıldız isim geldi.

Rabiot hamlesi

GOAL'de yer alan habere göre; Manchester United, sezon sonu itibarıyla sözleşmesi sona ererek Juventus'tan ayrılan ve bonservisini elinde bulunduran Fransız orta saha Adrien Rabiot'a talip oldu.

G.Saray da devredeydi, İngilizlere yakın

Manchester temsilcisinin kadrosuna katmak istediği ifade edilen Adrien Rabiot için Galatasaray da devredeydi. EURO 2024'te Fransa ile mücadele eden yıldız isim için turnuva sonrasında Sarı-Kırmızılılar da dahil olmak üzere Avrupa'nın birçok devi transfer girişiminde bulundu. Son çıkan habere göre ise Rabiot'un, ManU'ya yakın olduğu belirtildi.

İki yıldızla yollar ayrılıyor

Haber detayında Manchester United'ın, Adrien Rabiot'u resmi olarak kadrosuna katması halinde kadrosunda gözden düşen iki orta saha yıldızı Casemiro ve Scott McTominay ile yollarını ayırmak istediği aktarıldı.

Galatasaray'a fırsat

İskoç futbolcu Scott McTominay ile de uzun süredir transfer görüşmelerinde bulunan Galatasaray için, Rabiot'un United'a gitmesiyle beraber yeni bir fırsat doğabilir.

Rabiot'un Juventus performansı

Adrien Rabiot, geride bıraktığımız sezon Juventus ile 35 maça çıktı. Rabiot bu karşılaşmalarda 3.012 dakika sahada kaldı ve 5 gol, 3 asiste imza attı.

McTominay'ın United karnesi

Manchester United ile gelecek yıl sözleşmesi sona erecek olan Scott McTominay ise geçtiğimiz sezon 43 maçta 2.775 dakika sahada kalırken 10 gol ve 3 asistlik performans gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler