Bayern Münih maçına Mauro Icardi yetişmezse forma Barış Alper Yılmaz'ın!

23.10.2023 - 08:49 | Son Güncellenme: 23.10.2023 - 09:48

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 3. hafta karşılaşmasında Alman ekibi Bayern Münih ile karşılaşıyor. Beşiktaş derbisinde sakatlanan Icardi'nin yetişmemesi durumunda ileri uçta Barış Alper Yılmaz görev alabilir.

Bayern Münih maçına Mauro Icardi yetişmezse forma Barış Alper Yılmaz'ın!

AJANSSPOR HABER

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 3. hafta karşılaşmasında Alman ekibi Bayern Münih ile karşılaşıyor. Cim-Bom’da Münih maçına sürpriz bir kadro hazırlanıyor. Beşiktaş maçında sakatlanan Icardi yetişemezse Barış Alper Yılmaz uçta görev yapacak. Abdülkerim’in de bu kez sol bekte oynayabileceği belirtildi.

Icardi olmazsa Barış Alper Yılmaz 

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde yarın oynayacağı Bayern Münih karşılaşmasında Beşiktaş maçında Rachid Ghezzal ile girdiği pozisyonda sakatlanan Mauro Icardi'nin durumu bekleniyor. 


Icardi'nin yetişmemesi durumunda ise Barış Alper Yılmaz uçta görev yapacak. 

Bayern Münih maçında kadroda değişiklik 

Teknik Direktör Okan Buruk'un Angelino'nun performasından menmun kalmadı. Buruk'un Alman ekibi ile oynanacak olan Şampiyonlar ligi 3. hafta karşılaşmasında kadroda değişikliğe gidebileceği ifade edildi. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da gözler Bayern Münih maçına çevrildi
Habere Git

Sol bekte Abdülkerim Bardakçı 

Teknik Direktör Okan Buruk'un Angelino'nun performasından menmun olmamasından dolayı sol bekte Abdülkerim'e görev vermesi bekleniyor.

Son maçlarda formda

Son maçlarda formda olan Barış Alper Yılmaz, Icardi'nin yetişmemesi durumunda Bayern Münih maçında ileri uçta forma giyebilir. Yılmaz, Şampiyonlar Ligi'nde United maçında Kerem'e şık bir asist yaparken, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde ise Hırvatistan ağlarına golünü atarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. 

Icardi'den 11 gollük katkı

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi bu sezon oynadığı 11 karşılaşmada forma giyerken 11 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Yıldız golcü, Şampiyonlar Ligi'nde 2 karşılaşmada 1 gol kaydederken, Süper Lig'de ise 9 maçta 10 gol, 1 asistlik katkı sağladı. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın konuğu Bayern Münih
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler