Al Rayyan, Beşiktaş'ın Kapısını Muleka İçin Çaldı! İşte Transfer Teklifi

23.06.2023 - 19:06 | Son Güncellenme: 23.06.2023 - 19:16

Katar ekiplerinden Al Rayyan, Beşiktaş'ın futbolcusu Jackson Muleka için transfer teklifi yaptı. Siyah-Beyazlılar'ın karşı teklifi de belli oldu. Detaylar.

Al Rayyan, Beşiktaş'ın Kapısını Muleka İçin Çaldı! İşte Transfer Teklifi

Spor Toto Süper Lig'i Galatasaray ve Fenerbahçe'nin arkasında, üçüncü sırada tamamlayan Beşiktaş, gelecek sezona mutlak şampiyonluk parolası ile hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon başında yaptığı transferlerden Jackson Muleka'da aradığını bulamayan Siyah-Beyazlılar, Kongolu futbolcu için transfer teklifi gelmesiyle sevindi.

Al Rayyan Muleka'yı istedi

Africa Top Sports'un haberine göre Katar Ligi ekiplerinden Al Rayyan, Beşiktaş'ın 23 yaşındaki hücumcusuna talip oldu. Al Rayyan, transfer teklifiyle Siyah-Beyazlılar'ın kapısını çaldı.

Katarlılar'ın yaptığı transfer teklifi

Beşiktaş ile Katar ekibinin arasında geçen transfer görüşmesinin detayları belli oldu. Al Rayyan, Kara Kartal'a Jackson Muleka'nın bonservisi için 3.5 milyon Euro teklif etti.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın gözdesine Galatasaray talip! Devler karşı karşıya
Habere Git

Beşiktaş artış istedi

Beşiktaş ise Al Rayyan'ın yaptığı teklifte artış talep etti. Ahmet Nur Çebi yönetimi Jackson Muleka için beklentisi 4.5 milyon Euro.

Beşiktaş 3.35 milyon Euro verdi

Beşiktaş, geçtiğimiz sezon başında Standard Liege'den transfer ettiği 23 yaşındaki oyuncu için Belçika ekibine 3.35 milyon Euro verdi. Bir önceki sezon Standard Liege'den Kasımpaşa'ya kiralanan ve Süper Lig'de gösterdiği performans ile dikkat çeken Muleka, Siyah-Beyazlılar'a büyük umutlarla gelmişti.

Muleka beklentileri karşılayamadı

Kasımpaşa'da yarım sezonda 14 maça çıkan ve 12 gol, 5 asistlik performans gösteren Jackson Muleka, sezon sonu Beşiktaş'ın yolunu tuttu fakat beklentileri karşılayamadı. Kara Kartal'da 32 resmi müsabakaya çıkan Kongolu forvet, 6 kez rakip fileleri havalandırırken, 1 defa takım arkadaşlarına gol pası verdi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş düğmeye bastı! Beka Beka transferi için teklif hazır
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler