Süper Lig'in Kapısından Dönen Bodrumspor’da Rıza Karakaya İstifa Etti

08.06.2023 - 23:57 | Son Güncellenme: 09.06.2023 - 00:09

Spor Toto 1. Lig play-off finalinde Pendikspor'a 2-1 mağlup olarak Süper Lig'in kıyısından dönen Bodrumspor’da başkan Rıza Karakaya istifa etti. İşte detaylar

Süper Lig'in Kapısından Dönen Bodrumspor’da Rıza Karakaya İstifa Etti

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto 1. Lig Play-Off finalinde İsmet Taşdemir yönetimindeki Bodrumspor, Pendikspor'a 2-1 mağlup oldu ve Süper Lig'e çıkma şansını kaybetti. 

Karşılaşma sonrası Bodrumspor Kulübü Başkanı Rıza Karakaya, sağlık problemleri olduğu gerekçesiyle görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Rıza Karakaya, sosyal medyadan duyurdu

Bu sezon ilk kez çıktığı Spor Toto 1. ligde beklentilerin üzerinde bir başarı ortaya koyan ve Play-Off finalinde Pendikspor'a 2-1 mağlup olarak Süper Lig hayalini son maça kadar taşıyan Bodrumspor'da Başkan Rıza Karakaya, istifa paylaşımında bulundu.

"Aynı yalanlardan yoruldum, sağlık problemlerim var"

Karakaya'nın paylaşımında bazı çevrelere üstü kapalı sitem ettiği dikkat çekerken "Goca Bodrumlular hakkınızı helal edin. Aynı yalanlardan yoruldum, sağlık problemlerim var. Elimden bu kadarı geldi. Allaha emanet olun. Bodrumspor için bugüne kadar dayandım." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
"Bugünleri düşünerek bu sezonu yaşadık"
Habere Git

Bodrumspor, 10 kişiyle mucizenin eşiğinden döndü

Play-Off finalinde tek sayısını Hasan Hatipoğlu'nun kendi kalesine attığı golle bulan, 62. dakikada Süleyman Özdamar'ın direkt kırmızı kart görmesiyle uzatmalar dahil yaklaşık 40 dakikayı 10 kişi oynayan Bodrumspor, mucizenin eşiğinden döndü. 

Bodrumspor'dan büyük başarı

8 yıl önce 2015 senesine kadar amatör liglerde yer alıp, o sezon 3. Lig’e, 2017’de 2. Lig’e çıkan Bodrumspor, geçen sezon da yine 29 Mayıs 2022’de İzmir’de Karacabey Belediyespor’la oynadığı Play-Off finalini kazanıp ilk kez 1. Lig’e ulaşmıştı. Muğla temsilcisi, 2023/24 sezonunda da 1. Lig'de mücadele edecek.

Senin için hazırladığımız haberler