Mr Olimpia şampiyonu Mısır'dan çıktı

21.12.2020 - 12:35 | Son Güncellenme: 21.12.2020 - 12:41

Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu tarafından her yıl düzenlenen uluslararası vücut geliştirme yarışması Mr. Olympia, Amerika'nın Las Vegas eyaletinde gerçekleşti. Turnuva sonrası 2020'nin Mr. Olympia şampiyonu Big Ramy olarak da bilinen Mısırlı sporcu Ramy Al Sebeai oldu. İşte detaylar...

Mr Olimpia şampiyonu Mısır'dan çıktı

Orhan GÜLEK - DIŞ HABER

Vücut geliştirme sporunun en prestijli organizasyonu MR. Olympia, Las Vegas'da düzenlendi. Yapılan turnuvada, efsanevi isimlerinin yıl boyunca gelişim için verdiği performanslarını jüri önünde sundular.

Değerlendirme sonrası vücut geliştirme dünyasında Big Ramy olarak da bilinen Mısırlı vücut geliştirmeci Ramy Al Sebeai, Mr Olympia şampiyonluğunu kazandı.

Mısırlı vücut geliştirme şampiyonu Big Ramy, turnuvaya katılımını engelleyen birçok zorlukla karşılaştıktan sonra, dünyanın her yerinden kendisini destekleyen herkese teşekkür etti.

“Şampiyonluğu Araplara ve Mısır’a adıyorum”

Big Ramy sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Aldığım sevgi ve destek için dünyadaki tüm vücut geliştirme hayranlarına teşekkür etmek istiyorum. Turnuvayı neredeyse kaçırıyordum, ancak desteğinizle turnuva yönetiminin bana katılmam ve şampiyonluğu kazanmam için özel bir davet göndermesine neden oldu.Ben, kazandığım bu şampiyonluğu Araplara ve Mısır’a adıyorum" açıklamasında bulundu.

Bu sonuçla birlikte Big Ramy, 400 bin ABD doları tutarında birincilik ödülünü kazandı.

1984 doğumlu Big Ramy,  2017 Mr. Olympia’da ikinci olmuştu.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler