Roma, Daniele De Rossi ile devam dedi!

18.04.2024 - 10:42 | Son Güncellenme: 18.04.2024 - 10:50

İtalya Ligi takımlarından AS Roma, Jose Mourinho'dan sonra göreve getirilen ve sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan Daniele De Rossi ile ilgili kararını verdi.

Roma, Daniele De Rossi ile devam dedi!

AJANSSPOR-HABER

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden AS Roma, Jose Mourinho'dan sonra teknik direktörlük görevine getirilen Daniele De Rossi ile ilgili kararını verdi.

Roma, De Rossi ile yola devam edeceğini açıkladı

İtalyan kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla De Rossi ile gelecek sezon da yola devam edileceğini duyurdu.

Yapılan açıklamada, "Dün öğleden sonra Daniele De Rossi ile yaptığımız toplantının ardından, kendisinin bu sezon sonunda ve öngörülebilir gelecekte de AS Roma'nın teknik direktörlüğü görevini sürdürmeye devam edeceğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz" ifadelerine yer verildi. 

Sadece 2 maç kaybetti

Roma'da 16 maça çıkan 40 yaşındaki teknik adam, 11 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 36 puan topladı ve maç başına da 2.25 puan ortalaması yakaladı. 

Daniele De Rossi yönetimindeki Roma sadece Brighton ve Inter'e kaybetti.

Roma, Milan ile karşılaşacak

Öte yandan Roma bugün UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanşında Milan ile sahasında karşı karşıya gelecek. Roma deplasmanda ilk maçı 1-0 kazanmıştı.

İtalyan devi ligde de 31 maç sonunda elde ettiği 55 puanla 5. sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler