Fenerbahçe'de Jose Mourinho'dan Manchester United kararı! Kadro değişiyor...

22.10.2024 - 08:42 | Son Güncellenme: 22.10.2024 - 08:49

Fenerbahçe'de, Samsunspor beraberliğinin ardından eleştirilerin bir numaralı hedefi olan teknik direktör Jose Mourinho, Avrupa Ligi'nde oynayacakları Manchester United maçının kadrrosunda değişikliğe gidiyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Jose Mourinho'dan Manchester United kararı! Kadro değişiyor...

Samsunspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak 8 hafta sonunda 3. kez puan kaybı yaşayan Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho, kadro tercihleri nedeniyle erken tartışılmaya başlandı.

Israrı eleştiri konusu

Sarı lacivertlilere büyük beklenti ve umutlarla gelen, taraftarın büyük güven duyduğu Portekizli çalıştırıcının ne olursa olsun bazı oyunculardaki ısrarı, eleştiri oklarının hedefi haline gelmesine neden oldu. Galatasaray ve Twente maçlarında çok zorlanan Mert Müldür, Samsun’da da 11 başladı, Samuel kadroya bile alınmadı.

İrfan, En-Nesyri ve Maximin'i yedek soyunduruyor

Fenerbahçe, kalesinde gördüğü atakların çoğunu yine Mert’in olduğu bölümden yedi. İrfan Can Kahveci, Milli Takım’dan çok formda dönmesine rağmen yine yedek kaldı. Mourinho’nun ısrarlarıyla transfer edilen, tarihin en pahalısı En-Nesyri ve senelik maliyeti 8 milyon Euro’yu geçen Maximin de yedek soyundu.

8 puan fark

Fenerbahçe, Samsunspor deplasmanından beraberlikle ayrılarak bir maç eksiğiyle henüz 9. haftada lider Galatasaray’ın 8 puan gerisine düştü. Bu mücadelede yaşanan kayıp kadar, özellikle skor 2-1’ken sarı lacivertlilerin ortaya koyduğu futbol ve adeta ceza sahasından çıkmaması da taraftarı hayal kırıklığına uğrattı ve kızdırdı. Fenerbahçe’yi kısa sürede yine zorlu maçlar bekilyor. İlk etapta gözler perşembe günkü Manchester United ve hafta sonunda ligdeki Bodrumspor mücadelesine çevrildi.

Manchester maçında 3 yıldız ilk 11'e

Fanatik'te yer alan habere göre; Jose Mourinho’nun artık ilk 11’de bir değişime gitmesi bekleniyor. Özellikle Manchester United karşısında Oosterwolde’nin sakatlığı ve Kostic’in UEFA listesinde yer almaması nedeniyle Samuel’in 11’e dönmesine kesin gözüyle bakılıyor. İrfan, Maximin ve En-Nesyri de formaya yakın isimler. Sarı-Lacivertli ekipte bu 4 yıldızdan en az 3'ünün Kırmızı Şeytanlar karşısında ilk 11'de başlaması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler