Mourinho'dan Eriksen yorumu: “Tanrı o sırada futbol izliyordu!”

13.06.2021 - 22:49 | Son Güncellenme: 13.06.2021 - 22:52

Jose Mourinho, EURO 2020’deki Danimarka-Finlandiya maçında ölümden dönen eski öğrencisi Christain Eriksen için ilginç bir yorumda buIundu. İşte detaylar...

Mourinho'dan Eriksen yorumu: “Tanrı o sırada futbol izliyordu!”

AJANSSPOR-HABER

Danimarka-Finlandiya maçı sırasında kalp rahatsızlığı yaşayan Christian Eriksen tüm dünyada konuşulmaya devam ediyor. Ünlü futbolcu için Jose Mourinho da bir açıklama yaptı. 

Mourinho: Bugün sevinme zamanı 

TalkSport'a demeç veren Portekizli çalıştırıcı, maçı çok üzgün bir ruh haliyle takip ettiğini anlattı. Mourinho, “Bugün de dün olanları düşünmeden edemiyorum. Ama bence bugün üzülme değil sevinme günü” dedi. 

Tottenham'da Eriksen'in hocasıydı

Yeni sezon öncesi Roma’nın başına geçen ve Eriksen ile Tottenham’da beraber çalışan Jose Mourinho sözlerine şöyle devam etti: “Saha içindeki müdahale çok iyi gitti. Ayrıca o sırada Tanrı'nın da futbol izlediğine inanıyorum. Bütün bunlar Christian'ın bizimle ve ailesiyle kalmasına izin verdi.”

'O anda ağlayarak dua ettim'

Talihsiz an yaşandıktan sonra ağlayıp, dua ettiğini kaydeden Mourinho, “Bu olay futboldan çok daha önemli ama aynı zamanda futbolun güzel değerlerini de gösterdi. Sevgi, dayanışma ve aile ruhu gibi. Dün farklı nedenlerle bile olsa futbol insanları bir araya getirdi. Ve sonunda sevinebiliriz çünkü Christian yaşıyor” ifadelerini kullandı.

'Hojbjerg güzel haber verdi'

Eriksen yerine takım arkadaşı Pierre-Emile Hojbjerg ile konuştuğunu da dile getiren Portekizli çalıştırıcı, “Haberler güzel” bilgisini paylaştı. Durumu iyiye giden Christian Eriksen’in bir süre tedavisine hastanede devam edileceği açıklanmıştı. 

 

Senin için hazırladığımız haberler