Jose Mourinho'dan Francesco D'Alessio açıklaması: "Aferin evlat"

07.10.2023 - 12:42 | Son Güncellenme: 07.10.2023 - 12:45

Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho, Avrupa Ligi'nde, Servette maçının ardından genç futbolcusu Francesco D'Alessio hakkında dugusal açıklamalarda bulundu.

Jose Mourinho'dan Francesco D'Alessio açıklaması: "Aferin evlat"

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Jose Mourinho, Avrupa Ligi'ndeki Servette maçının ardından genç futbolcusu Francesco D'Alessio ile kameraların karşısına geçti. Açıklamalarda bulunan Mourinho, oyuncusuyla yaşadığı bir anıyı dile getirirken duygusal anlara sebep oldu.

"Hiç kimse o kapıyı açmadı"

Jose Mourinho, "Size bir hikaye anlatayım, yaz mevsimi, daha okullar açılmamış. İdmandayız. Tesislerin dışında çocuklar içeri girip idmanı izlemek için bağırıyorlar. Francesco D'Alessio o sırada benim yanımdaydı. 7, 8, 9 yaşlarında ben de dışarıda o bağıranlardandım. Ama hiçbir teknik direktör o kapıyı açmamıştı" dedi.

D'Alessio'ya fırsat vermişti

Genç taraftarlara antrenmana girmeleri için fırsat verdiğini dile getiren Morurinho, "Ne mutlu bana ki ben kapıyı açtırıp o çocukları içeri aldım.

"Aferin evlat!" 

Bakın, bugün D'Alessio, Olimpico'da 50-60 bin kişinin önünde Roma'yla Avrupa Ligi maçına çıktı. Annesi, babası, kız kardeşi de onu izledi. Daha fazla bir şey söylemek istemiyorum, o konuşabilir. Aferin evlat!" şeklinde konuştu.

Servette maçında forma giydi

Francesco D'Alessio, Roma'nın Servette ile karşılaştığı Avrupa Ligi karşılaşmasında 77. dakikada oyuna girdi. 19 yaşındaki D'Alessio, Roma'da ilk kez A takımda sahaya çıkmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler