Inter'den Sonra Roma da Merih Demiral'ı Transfer Etmek İstiyor

09.08.2023 - 11:49 | Son Güncellenme: 09.08.2023 - 12:01

Transfer haberleri... İtalya Ligi takımlarından AS Roma, Atalanta'dan ayrılacak savunma oyuncusu Merih Demiral'ı transfer listesine aldı... İşte detaylar...

Inter'den Sonra Roma da Merih Demiral'ı Transfer Etmek İstiyor

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden AS Roma'da Teknik Direktör Jose Mourinho, Zeki Çelik'ten sonra bir milli oyuncuyu daha kadrosuna katmak istiyor.

Roma, Merih Demiral'ı transfer listesine aldı

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Roma, Atalanta Teknik Direktörü Gian Piero Gasperini'nin planları arasında yer almayan ve kamp kadrosuna da dahil edilmeyen Merih Demiral'ı transfer listesine ekledi.

Birçok takım peşinde

Haberde, Roma dışında bir başka Serie A ekibi Inter ve İngiltere Premier Ligi'nden de West Ham United ve Nottingham Forest'ın da 25 yaşındaki savunma oyuncusuyla ilgilendiği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Var mı Muslera'ya kafa tutan?
Habere Git

Merih Demiral'ın Atalanta performansı

Ağustos ayı içerisinde Atalanta'dan ayrılması beklenen Merih Demiral'ın sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılında sona eriyor. İtalyan ekibiyle 70 maça çıkan başarılı oyuncu 3 gol ve 3 asist kaydetti.

Bilindiği üzere milli futbolcu 1 Temmuz 2022 tarihinde Juventus'tan Atalanta'ya 21 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu.

Forma giydiği takımlar

Karamürsel altyapısında futbola başlayan Demiral sırasıyla Fenerbahçe altyapı, U16, U17, U19, Alcanense, Sporting B, Sporting Lizbon, Alanyaspor, Sassuolo ve Juventus formalarını da giydi.

İlgini Çekebilir
Merih Demiral forma giymek istediği takımı belirledi!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler