Fenerbahçe'de Mourinho, Medina transferini çözebilir

22.08.2024 - 17:14 | Son Güncellenme: 22.08.2024 - 17:21

Fenerbahçe'nin orta saha transferinde gözdesi olan Boca Juniors'lu Cristian Medina'da kilidi Jose Mourinho açabilir. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Mourinho, Medina transferini çözebilir

Özgür SANCAR-AJANSSPOR

Radio Buenos Aires'te çalışan ve Boca Juniors'la ilgili gelişmeleri yakından takip eden, Arjantinli gazeteci Martin Ribas, Fenerbahçe'nin Cristian Medina için yaptığı teklifin ayrıntılarını Radyospor'da Özgür Sancar'ın sunduğu "Spor Kazanı" programında açıkladı.

Fenerbahçe'nin transferi çözmek için 20 milyon vermesi gerekiyor!

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Ribas, ''Fenerbahçe, Boca Juniors'a önce 8 milyon Euro teklif etti, bu teklif kabul edilmedi. Sonra teklifini 11 milyon Euro'ya çıkardı, ancak bu noktada da anlaşma sağlanabilmiş değil. Medina'nın sözleşmesinde özel bir madde var, buna göre 20 milyon dolar veren takım otomatik olarak oyuncuyu transfer edebiliyor." dedi.

"Jose Mourinho ikna edici bir sebep"

Jose Mourinho faktörünün transferde belirleyici olabileceğini belirten Arjantinli gazeteci "Fenerbahçe ile Boca Juniors arasında iletişim devam ediyor, Fenerbahçe, 20 milyon dolara yakın bir teklifte bulunursa, Boca Juniors bunu kabul edebilir. Jose Mourinho ve transferde bence yeterince ikna edici bir sebeb. Dünyaca tanınan bir teknik direktör." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin listesindeydi! 25 milyon Sterlin'e transfer oldu
Habere Git

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği yıldız Mourinho ile çalışmak istiyor!

Medina'nın Avrupa'da oynamak istediğini belirten basın mensubu "Medina transferle ilgili bir açıklama yapmadı; ama Mourinho ile çalışmak istediğini biliyorum. Avrupa'da oynamak istiyor ve Fenerbahçe onun için çok iyi bir başlangıç olabilir. Medina potansiyeli çok yüksek bir oyuncu. Arjantin milli takımının bütün alt yaş takımlarında başarıyla oynadı ve bu sezon Arjantin milli takımına seçilmesi bekleniyor'' dedi.

Sözleşmesi devam ediyor

Cristian Medina altyapısından yetiştiği Boca formasıyla 150 maça çıktı, 9 gol 11 asistlik performans sergiledi. 22 yaşındaki futbolcunun Boca Juniors ile 3.5 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler