Mourinho kadroda istemiyordu! Talip çıktı

04.08.2024 - 21:58 | Son Güncellenme: 04.08.2024 - 22:10

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen oyuncular arasında yer alan Cengiz Ünder'e talip çıktı... İşte detaylar.

Mourinho kadroda istemiyordu! Talip çıktı

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de forma giyen ve teknik direktör Jose Mourinho'nun ayrılık raporu verdiği iddia edilen Cengiz Ünder'e bir kulüp daha talip oldu.

Al-Arabi, Cengiz Ünder ile görüşüyor

Gazeteci Ahmed Ragab'ın haberine göre; Katar Ligi ekiplerinden Al-Arabi'nin, Cengiz Ünder ile görüşme halinde olduğu belirtildi.

Teklifi kabul etmedi

Sports Digitale'da yer alan habere göre ise Cengiz Ünder'in gelen teklifi reddettiği kaydedildi.

Gönderilecek listesinde

İtalyan kulübü Roma döneminde de kadroda düşünmediği milli futbolcuyu Fenerbahçe'de de planlarına dahil etmeyen teknik direktör Jose Mourinho'nun Cengiz Ünder'i gönderilecekler listesine koyduğu iddia edilmişti.

Venezia da peşinde

Öte yandan 2024-2025 sezonunda İtalya Serie A'da mücadele edecek olan Venezia da, Cengiz Ünder'i satın alma opsiyonuyla kiralamak için Fenerbahçe'ye teklif yapmaya hazırlandığı ifade edildi.

Fenerbahçe performansı

13 Ağustos 2023 tarihinde Marsilya'dan 15 milyon Euro bonservis bedeli ödenerek transfer edilen ve 30 Haziran 2027 yılına kadar sözleşme imzalanan Cengiz Ünder, sarı-lacivertli ekiple çıktığı 33 maçta 9 gol ve 3 asist kaydetti.

27 yaşındaki milli futbolcu daha önce Leicester City, Başakşehir, Altınordu, Roma ve Marsilya formalarını giydi.

Senin için hazırladığımız haberler