Fenerbahçe'ye transferde dünya yıldızı müjdesi! "Görüşmeye hazırız" mesajı yolladılar...

06.08.2024 - 08:41 | Son Güncellenme: 06.08.2024 - 09:13

Orta sahaya yapacağı takviye için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'ye listesine aldığı Bayern Münih'in yıldız futbolcusu için müjdeli haber geldi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'ye transferde dünya yıldızı müjdesi! "Görüşmeye hazırız" mesajı yolladılar...

AJANSSPOR - HABER

Rade Krunic'in performansından memnun olmayan, Fred'in de sakatlanmasıyla orta sahadaki açığı ikiye çıkan Fenerbahçe, yapacağı takviye için oluşturduğu transfer listesine Leon Goretzka’yı da eklemişti.

Bayern, Goretzka için mesaj yolladı

Fanatik'in haberine göre; Alman yıldız için Bayern Münih cephesinden, “Görüşmeye hazırız. Oyuncuyu ikna edin” mesajının geldiği öğrenildi.

Kulübü gözden çıkardı

Alman devi, 29 yaşındaki futbolcuyu gözden çıkardı. Ancak Goretzka, yaptığı son açıklamada kalmak ve forma için mücadele etmek istediğini söylemişti.

Branco, ikna etmek için Almanya'ya gidecek

Sportif direktör Mario Branco’nun Almanya’ya giderek dünyaca ünlü oyuncu ve menajeriyle bir görüşme yapması bekleniyor. Goretkza’nın buradaki tutumuna göre bu transfer için resmi girişimlerin başlayıp başlamayacağı netlik kazanacak.

Mourinho transferi çok istiyor

Mourinho’nun, hem 6 hem de 8 numarada oynayabilen yıldız oyuncuyu takımda görmeyi çok istediği kaydedildi. Öte yandan listedeki diğer isimler olan Amrabat, Casemiro ve İlkay için de çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Performansı

Geçen sezon 42 maçta Bayern Münih forması giyen Leon Goretzka bu maçlarda altı kez fileleri havalandırırken 11 kez de asist yaptı.

Piyasa değeri 30 milyon Euro

2018'de Bayern'e Schalke 04'ten bedelsiz olarak katılan 29 yaşındaki yıldız orta sahanın kulübüyle olan sözleymesi 2026 sonunda bitiyor. 1.89 boyundaki sağ ayaklı Alman futbolcunun güncel piyasa değeri ise 30 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Bayern ile almadığı kupa kalmadı

Leon Goretzka, Bayern Münih formasıyla birer kez Şampiyonlar Ligi ve UEFA Süper Kupa; 5 kez Bundesliga, 2 kez Almanya Kupası ve yine iki kez Almanya Süper Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Almanya Milli Takımı formasını da 57 kez terletme başarısı gösteren yıldız futbolcu 14 gol ve 11 asistlik katkı yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler