Başakşehir'de Mounir Chouiar Hırvatistan'a transfer oluyor! Bonservis...

02.09.2023 - 00:14 | Son Güncellenme: 02.09.2023 - 00:35

Rams Başakşehir'de sözleşmesi feshedilen Mounir Chouiar, Hırvat ekibi Hajduk Split ile anlaştı. Boz Baykuşlar bu transferden bonservis geliri elde etmek istiyor.

Başakşehir'de Mounir Chouiar Hırvatistan'a transfer oluyor! Bonservis...

Salim Manav-AJANSSPOR

Rams Başakşehir'de sözleşmesi feshedilen 24 yaşındaki kanat oyuncusu Mounir Chouiar, Hırvatistan Ligi'nin önemli ekiplerinden Hajduk Split ile anlaştı. Transfer geçrekleşmeden önce ise Başakşehir cephesinde beklenmeyen bir gelişme yaşandı.

Bonservis istiyor

Başakşehir, Mounir'in sözleşmesini feshetmesen önce antrenmanlara katılmadığına dair noter tespiti yaptırdığı 24 yaşındaki Fransız oyuncudan bonservis istiyor.

Sorun çözülürse imzalar atılacak

Bonservis sorununun çözümü için taraflar arasındaki görüşmeler sürüyor. Bonservis konusu çözüldüğü takdirde Başakşehir, Mounir Chouiar, Hajduk Split'e imza atacak.

İlgini Çekebilir
Sarıyer, Adana Demirspor'dan Mustafa Kapı İle Anlaştı
Habere Git

Kasımpaşa'da kiralık oynadı

24 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını bir diğer İstanbul ekibi Kasımpaşa'da kiralık olarak geçirdi. Fas asıllı futbolcu burada 16 maça çıkarken 2 gol kaydetti.

İlk olarak Malatyaspor'da geldi

2021-2022 sezonunda o dönem Süper Lig'de mücadele eden Yeni Malatyaspor, Mounir'i Fransa Ligue 1 ekibi Djon FC'den kiralık olarak kadrosuna katmıştı. Burada 27maça çıkan Fas asıllı yıldız 4 gol, 4 asist ile mücadele etmişti.

Senin için hazırladığımız haberler