Mostafa Mohamed’in eski hocasından itiraf!

13.03.2021 - 14:23 | Son Güncellenme: 13.03.2021 - 18:09

Dış haberler… Mısır’da Zamalek için işler pek yolunda gitmiyor. Sezon başında antrenör değişikliğine giden takımda, Mostafa Mohamed’in eski hocasından flaş itiraf geldi. 19 Eylül 2020 tarihinde görevinden alınan Patrice Carteron, Mohamed’in gidişiyle beraber hücum yollarındaki aksaklığın giderilemediğini ileri sürdü. İşte detaylar...

Mostafa Mohamed’in eski hocasından itiraf!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Mısır Süper Ligi’nde birinci olan Zamalek, sezon başında Fransız çalıştırıcı Patrice Carteron ile yol ayrımına gitmişti. 28 Eylül’den beri kulüp yardımcı antrenör Medhat Abdelhadi’ye emanet. O tarihten beri hücum yollarında sıkıntı yaşayan Zamalek’te, eski antrenör Carteron bir dizi açıklamalarda bulundu. Şimdilerde Suudi Arabistan ekibi Al Taawon ile şampiyonluk mücadelesi veren Carteron, Mostafa Mohamed transferindeki stratejik hatayı basına aktardı.

Carteron, “Mostafa’nın geleceği için ümitliyim”

Bir önceki yıl ligi 12. sırada bitiren Al Taawon’u bu yıl şampiyonluk potasına sokup, liderin 10 puan arkasında, 4. sıraya yükselten Carteron, Mısır günlerini anlattı. Mısır’da faaliyet gösteren FilGoal gazetesine konuşan Fransız antrenör, eski golcüsü Mohamed hakkında, “A Takımın golcüsü Mohamed’in ayrılışı Zamalek için kötü oldu. Bunu kabul ediyorum. Ancak, Mustafa’nın Türkiye’de yaptıklarından memnunum. Bir antrenörün görevi çözüm bulmaktır. Zamalek’te hücum hattında oynayabilecek futbolcu yok mu?” ifadelerini kullandı.

“Zamalek ruhunu kaybetti”

Afrika Şampiyonlar Ligi grup maçlarında, Zamalek’in Esperance (Tunus) maçını değerlendiren Carteron; “Esperance’nin büyük bir kulüp olduğunu kabul ediyorum. Yalnız, Zamalek Esperance deplasmanında ruhsuz oynadı.” dedi. Zamalek, 6 Mart’ta oynanan Esperance maçını 3-1 kaybetmişti.

Senin için hazırladığımız haberler