A Milli Takım Haberleri | Montella'nın Yardımcısı Burak Yılmaz Mı Oluyor?

28.09.2023 - 11:20 | Son Güncellenme: 28.09.2023 - 11:39

Sabah Gazetesi Spor Müdürü Murat Özbostan, A Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü Vincenzo Montella'ya yardımcı olarak Burak Yılmaz'ın getirileceğini iddia etti.

A Milli Takım Haberleri | Montella'nın Yardımcısı Burak Yılmaz Mı Oluyor?

AJANSSPOR - HABER

Geçtiğimiz sene futbolu bırakan ve Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yardımcılığına getirilen Burak Yılmaz için sürpriz bir iddia gündeme geldi. 

"3 maç, kaderimizi tayin edecek"

İlk olarak A Milli Takım'ın durumunu değerlendiren Murat Özbastan, "Milli Takım için yeni dönem dün resmen başladı. Söz bitti, şimdi icraat zamanı. Önümüzde 3 maç var. Hırvatistan (deplasman), Letonya (Konya) ve Galler (deplasman). Sahadaki sonuçlar, EURO 2024 Almanya yolundaki kaderimizi tayin edecek." ifadelerini kullandı.

Montella'nın "aile olmalıyız" sözü

Basın toplantısındaki Montella'nın açıklamalarını değerlendiren Özbastan, "Almanya vizesi alınmazsa faturası ağır olur. Bunu kenara not edelim... Montella'nın, "EURO 2024'e giderek herkese mutluluğu futbol sayesinde yaşatmak istiyorum. Aile olmalıyız" sözü toplantının en önemli ifadesidir." dedi.

İlgini Çekebilir
Sancak'tan Montella yorumu: "Aslında önermedim"
Habere Git

"Montella'nın sözleşmesine yazılması, tebrik edilmeli"

Montella'nın sözleşmesindeki "İstanbul'da kalmalı" maddesini de değerlendiren Özbastan, "Oyuncular ve eski teknik kadro arasındaki soğukluk ne yazık ki Milli Takım'ı etkiledi. Artık kimsenin mazereti kalmadı. Sahaya odaklanıp iyi sonuçlar almak ülkemiz adına en büyük görevdir. İtalyan teknik adamının mesaisine İstanbul'da devam edecek olması ve bunun sözleşmeye yazılması tebrik edilecek bir unsurdur." dedi.

"Burak Yılmaz olduğunu öğrendim"

Vincenzo Montella'nın adı sır gibi saklanan yardımcılarından birinin Burak Yılmaz olduğunu dile getiren Özbastan, "Sadece büyük takımları değil tüm ülkeyi gezmek, maç izlemek umarız lafta kalmaz. Ekibe gelecek Türk yardımcılar da iletişimi kuvvetli, adı tartışılmayacak isimlerden seçilmeli. Bunlardan birinin Burak Yılmaz olduğunu öğrendim. Görüşmeler sürüyor." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler