Montella: "2008'de Türkiye 4'üncü torbadaydı, neler oldu biliyorsunuz..."

02.12.2023 - 22:06 | Son Güncellenme: 02.12.2023 - 22:11

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Euro 2024'teki kura çekiminin ardından açıklama yaptı. Montella, Türkiye'nin grubu hakkında konuştu.

Montella: "2008'de Türkiye 4'üncü torbadaydı, neler oldu biliyorsunuz..."

AJANSSPOR HABER

Almanya'da düzenlenecek olan Euro 2024'te kura çekimi yapıldı. Kura çekiminin sonucunda gruplar belli oldu. Türkiye, F Grubu'nda yer aldı. Teknik direktör Vincenzo Montella, kura çekiminin ardından açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin grubunda kimler var?

Türkiye, Euro 2024'te F Grubu'nda, Portekiz, Çekya ve Play-Off C Grubu'nun kazananı ile mücadele edecek. Play-Off C Grubu'nda ise Gürcistan - Lüksemburg ve Yunanistan - Kazakistan maçlarının kazananları, aralarında final maçı oynayacak. Finali kazanan, F Grubu'nda yer alacak.

"Özel bir tercihimiz yoktu"

Vincenzo Montella, "Kura çekimi kura çekimdir. Özel bir tercihimiz yoktu. Artık rakiplerimizi detaylı şekilde çalışacağız" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
A Milli Takım maçları nerede, hangi şehir ve statta? İşte şehirlerdeki Türk nüfusu
Habere Git

"O grupta neler oldu biliyorsunuz"

Grupta her şeyin olabileceğini, sürprize açık olduğunu belirten Montella, Euro 2008'i hatırlattı. İtalyan teknik adam, "Euro 2008'i hatırlattı deniyor. Ama burada beklentiler, her şey farklı olabilir. Euro 2008 kurasına Türkiye 4'üncü torbadan girmişti. O grupta neler oldu biliyorsunuz. Her maç zordur. Takımlar arasındaki denge farkları da çok azdır" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler