MKE Ankaragücü, Panathinaikos'dan Anastasios Chatzigiovanis'i transfer etti

24.05.2022 - 21:03 | Son Güncellenme: 24.05.2022 - 21:08

Spor Toto 1'inci Lig'de şampiyon olarak Süper Lig'e yükselen MKE Ankaragücü, Panathinaikos Athen kulübünde forma giyen sağ kanat oyuncusu Anastasios Chatzigiovanis'i transfer etti.

MKE Ankaragücü, Panathinaikos'dan Anastasios Chatzigiovanis'i transfer etti

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto 1'inci Lig'de şampiyon olarak Süper Lig 'e yükselen MKE Ankaragücü, gelecek sezonun transfer çalışmalarına başladı. Kulüpten yapılan açıklamada, Beştepe Tesisleri'nde başkan Faruk Koca'nın da katıldığı törende sağ kanat oyuncusuyla 2+1 yıllık resmi sözleşme imzalandığı belirtildi.

"Bu büyük takımın parçası olmak istedim"

Yunanistan A Milli takımından özel izin alarak, Türkiye'ye gelip sözleşme imzaladığı belirtilen Anastasios Chatzigiovanis, şu sözleri dile getirdi:

"Ankaragücü gibi büyük bir camiaya geldiğim için büyük mutluluk duyuyorum. Ankaragücü taraftar videolarını izlediğimde sahaya çıkıp bu büyük takımın parçası olmak istedim. Beni burada en iyi şekilde ağırlayan Ankaragücü yetkililerine ve Ankaragücü medya ekibine teşekkür ederim."

Yunanistan Milli Takımı'nda görev alan ve geçen sezon Panathinaikos'ta toplam 31 maçta forma giyen Yunan futbolcu 3 gol atarken, 5 de asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler