MKE Ankaragücü-Yılport Samsunspor maçının saati değişti!

23.10.2023 - 16:47 | Son Güncellenme: 23.10.2023 - 17:03

Süper Lig'in onuncu haftasında 29 Ekim Pazar günü Eryaman Stadyumu'nda oynanacak olan MKE Ankaragücü-Yılport Samsunspor maçının saati değişti. Detaylar.

MKE Ankaragücü-Yılport Samsunspor maçının saati değişti!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, 29 Ekim Pazar günü Yılport Samsunspor ile Eryaman Stadyumu'nda oynayacakları karşılaşmanın saatinin değiştiğini duyurdu.

Ankaragücü - Samsunspor maçının saati değişti

Kulüpten yapılan açıklamada, "29 Ekim Pazar günü Yılport Samsunspor ile Eryaman Stadyumu'nda oynayacağımız karşılaşmanın saati 19.00 olarak değiştirilmiştir" ifadelerine yer verildi. 

Güvenlik önlemleri yetersiz kaldı

Konuyla ilgili bir açıklama yapan deplasman ekibi Samsunspor Kulübü ise, "Trendyol Süper Lig’de 29.10.2023 Pazar günü Eryaman Stadyumu’nda saat 13.30'da oynanması planlanan MKE Ankaragücü karşılaşmamızın başlama saati, güvenlik önlemlerinin tam olarak alınabilmesi amacıyla T.C. İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü’nün talebiyle Türkiye Futbol Federasyonu tarafından saat 19.00 olarak güncellenmiştir.

Kulübümüz saat değişikliği konusunda itirazda bulunacaktır. Değişiklik olması durumda ikinci bir bilgilendirme yapılacaktır" ifadeleri kullanıldı.

Senin için hazırladığımız haberler