Mısır ekibi Boupendza transferini duyurdu, Romanya'ya imza attı! UEFA...

14.09.2024 - 11:39 | Son Güncellenme: 14.09.2024 - 12:00

Mısır ekibi Zamalek, Aaron Boupendza'yı kadrosuna kattığını açıklamıştı. Boupendza ise tam aksini yaparak Romanya ekibi Rapid Bükreş'e transfer oldu. Konu UEFA'ya taşındı. Detaylar...

Mısır ekibi Boupendza transferini duyurdu, Romanya'ya imza attı! UEFA...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinin de transfer listesine giren Gabonlu golcü oyuncu Aaron Boupendza'nın imzası kaosa döndü ve konu UEFA'ya kadar taşındı. Zamalek ile anlaşıp aynı gün Rapid Bükreş'e imza attı. Detaylar...

Zamalek açıklamıştı

Bonservisi elinde olan Aaron Boupendza, görüşmeler yaptığı Mısır temsilcisi Zamalek ile anlaşma sağladı. Zamalek, sosyal medya hesaplarından 8 Eylül'de yıldız oyuncuyla anlaşma sağladını açıklamış transferin tamamlandığını duyurmuştu.

Rapid Bükreş'e imza attı

Zamalek ile anlaşma sağlamasına rağmen Mısır'a gitmeyen Boupendza, tam aksini yaparak Romanya temsilcisi Rapid Bükreş'e imza attı ve transferi tamamladı.

İlgini Çekebilir
Aaron Boupendza'nın yeni takımı belli oldu
Habere Git

UEFA'ya gidildi

Zamalek, Gabonlu golcüyü UEFA'ya şikayet etmek için girişimlerine başladı.

Sumudica: ''Boupendza, Zamalek ile sözleşme imzalamadı''

Oyuncunun Zamalek'e imza atmadığını söyleyen Sumuduica, şunları söyledi: "Aaron Boupendza, Zamalek ile sözleşme imzalamadı. Onun gibi bir oyuncuyu nasıl transfer ettiğimizi soran çok sayıda mesaj aldım. Anlaşmaya vardık. Sözleşme için resmi evraklar hazırlanıyor. Vize işlemlerinden sonra Bükreş'e gelecek. Ben olmasaydım Rapid'e gelmeyecekti ama kulübün mali anlamda gösterdiği çaba da önemliydi. Böyle bir futbolcuyu buraya getirmek kolay değil."

17 maç 3 gol 2 asist

Bir dönemler ligimizde Hatayspor ile gol kralı olan Boupendza, geçen sezon MLS takımlarından Cincinnatti ile çıktığı 17 maçta 3 gol 2 asistlik performans sergilemişti.

Senin için hazırladığımız haberler