Al Nassr'dan Mircea Lucescu'ya Teklif

07.06.2023 - 18:17 | Son Güncellenme: 07.06.2023 - 18:27

Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al Nassr, Ukrayna Ligi'nde Dinamo Kiev'i çalıştıran Rumen teknik adam Mircea Lucescu'ya teklif götürdü. İşte detaylar.

Al Nassr'dan Mircea Lucescu'ya Teklif

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinden Al Nassr, Teknik Direktör Rudi Garcia ile yollarını ayırmasının ardından arayışlarını sürdürüyor.

Al Nassr'dan Lucescu'ya teklif

Digi Sport sitesinde yer alan habere göre; Suudi Arabistan Pro Ligi takımlarından Al Nassr, Ukrayna Ligi'nde Dinamo Kiev'i çalıştıran Mircea Lucescu'ya teklif götürdü.

Teklifi reddetti

Haberde, tecrübeli Rumen teknik adamın Suudi Arabistan'da çalışmaya sıcak bakmadığı ve Al Nassr'ın teklifini reddettiği belirtildi.

İlgini Çekebilir
İşte Jesus'un yeni takımı
Habere Git

Fenerbahçe'nin listesinde

Bilindiği üzere, Portekiz teknik direktör Jorge Jesus ile yollarını ayıracak olan Fenerbahçe'nin de Mircea Lucescu ile ilgilendiği iddia edilmişti.

Başkanla görüşecek

Öte yandan Rumen çalıştırıcının önümüzdeki günlerde Dinamo Kiev başkanı İhor Surkis ile bir görüşme yapacağı belirtildi.

Sözleşmesi devam ediyor

Mircea Lucescu'nun Dinamo Kiev ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden ediyor. Ukrayna ekibi ligi topladığı 60 puanla 4. sırada tamamladı. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin yeni hocası belli oldu!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler