"Mirasını devam ettireceğime söz veriyorum"

28.01.2020 - 12:49 | Son Güncellenme: 28.01.2020 - 12:49

Los Angeles Lakers'ın yıldızı LeBron James, efsane Kobe Bryant'ın hayatını kaybetmesinin ardından ilk kez açıklama yaptı. James, duygu dolu bir paylaşımla Kobe'yi andı.

James, sosyal medya hesabından Kobe için duygu yüklü bir veda yazısı paylaştı.

Yıldız basketbolcu "Kral" LeBron James'in yazısı şöyle:

"Hazır değilim ama işte başlıyorum. Defalarca bu satırları yazmayı deniyorum ama sadece seni, Gigi'yi, sahip olduğumuz dostluğu, bağı, kardeşliği düşündüğüm her an ağlıyorum. Pazar sabahı Philly'den LA'ya gitmeden önce seninle son kez konuştum. Milyon yıl geçse, son konuşmamız olacağını tahmin edemezdim. Kalbim kırık ve yıkıldım kardeşim.

Seni çok seviyorum, ağabeyim. Kalbim, Vanessa ve çocuklarınla olacak. Mirasını devam ettireceğime söz veriyorum. Hepimiz için ve özellikle Lakers için çok şey ifade ediyorsun. Bu yük artık beni sırtımda ve devam ettirmek benim sorumluluğum. Cennetten beni izle ve bana güç ver. Söylemek istediğim çok şey var ama şu anda yapamıyorum, başaramıyorum. Tekrar buluşana kadar kardeşim, Mamba4Life

LeBron James ayrıca sosyal medya hesabındaki profil fotoğrafını; Kobe Bryant ve kızı Gigi'nin şampiyonluk kutladığı bir fotoğrafla değiştirdi.

Senin için hazırladığımız haberler