Beşiktaş'ta Miralem Pjanic, Borussia Dortmund maçı kadrosundan çıkarıldı

06.12.2021 - 12:29 | Son Güncellenme: 06.12.2021 - 20:01

Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki son maçında yarın deplasmanda Borussia Dortmund ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta Miralem Pjianic'ten kötü haber geldi.

Beşiktaş'ta Miralem Pjanic, Borussia Dortmund maçı kadrosundan çıkarıldı

Kartal Yiğit - Ajansspor

Siyah beyazlı takımın yıldız futbolcusu Miralem Pjanic üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle Borussia Dortmund ile oynanacak olan Şampiyonlar Ligi maçının kadrosundan çıkarıldı.

Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Miralem Pjanic’de üst solunum yolu enfeksiyonu bulguları saptanmıştır. B. Dortmund maçı kamp kadrosundan çıkarılan Pjanic’in tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır." ifadelerini yer verildi.

Eksik sayısı 5 oldu

Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Mert Günok, Alex Teixeira, Gökhan Töre ve Kevin N'Koudou da Almanya'ya götürülmemişti.

 

İşte kamp kadrosunda yer alan oyuncular:

"Ersin, Emre, Rosier, Rıdvan, Montero, Josef, Salih, Salih, Batshuayi, Oğuzhan, Can, Atiba, Mehmet Topal, Larin, Ghezzal, Necip, Welinton, Vida, Kenan, Serdar, Umut. "

Beşiktaş puanla bitirmek istiyor

Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon 5 maç sonunda puanı bulunmayan Beşiktaş, C Grubu'ndaki son maçında güçlü rakibi Borussia Dotmund karşısında puan ya da puanlar alarak Avrupa defterini kapatmak istiyor.

İlk maçı Dortmund kazanmıştı

İki takım arasında İstanbul'da oynanan grubun ilk maçında Borussia Dortmund Bellingham ve Haaland'ın golleriyle sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılan taraf olmuştu. Beşiktaş'ın tek golü ise 90+4'te Montero'dan gelmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler