Min-jae Kim'den kırmızı kart açıklaması: "Benim için sürpriz oldu"

19.10.2021 - 17:48 | Son Güncellenme: 19.10.2021 - 20:34

Fenerbahçe haberleri...Fenerbahçe'nin deplasmanda Trabzonspor'a 3-1 yenildiği maçta kırmızı kart gören Min-jae Kim, açıklamalarda bulundu. İşte Güney Koreli oyuncunun açıklamaları.

Min-jae Kim'den kırmızı kart açıklaması: "Benim için sürpriz oldu"

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR

Fenerbahçe'nin Trabzonspor'a deplasmanda 3-1 yenildiği karşılaşmada kırmızı kart gören Güney Koreli savunma oyuncusu Min-jae Kim, açıklamalarda bulundu. 

"Sürpriz oldu benim için"

"Trabzonspor karşılaşmasında arka arkaya iki kartla oyun dışı bırakıldın, buna dair ne söylemek istersin?" sorusuna Kim, "Erken kart görmem benim için sürpriz oldu. Sonrasında zaten oyunda kaldığım süre boyunca bu noktada takılı kaldım. Üzerine ikinci sarı kart.

"Zorlama bir karar verildi diye düşünüyorlar"

Zaten futbolu bilen insanlar da oyun dışı bırakılmam için zorlama bir karar verildi diye düşünüyorlar. Ben kariyerim boyunca bu oyunu her zaman kurallar çerçevesinde oynamaya çalıştım. En son kırmızı kartımı 2017 sezonunda gördüm.

"Benim için bir ilk oldu"

Bu da en üst seviyede futbol oynadığım 5 yıllık kariyerimde benim için bir ilk oldu, sanırım Türkiye’de böyle deneyimlerimiz olmak zorunda.

"Hiçbir şey olmadığı için bir şey yapamadım"

Çok üzüldüm ancak elimden gelen hiçbir şey olmadığı için bir şey yapamadım. Yani takım olarak bu yaklaşıma karşı ne yapabilirdik, onu da bilmiyorum. Böyle bir şeyin takımımı Alanyaspor maçında yalnız bırakmama sebep olması benim için daha da üzücü.

"Bu da bizim en önemli görevimiz"

Fenerbahçe olarak karşılaştığımız tüm zorluklarla taraftarlarımızın da desteği ile mücadele edeceğiz. Bu da bizim en önemli görevimiz. Çünkü sezon sonunda onları mutlu etmek bizim için her şeyden önemli ve bunun öneminin farkındayız.

"Sezon sonu şampiyon olarak onları mutlu edeceğiz"

Deplasman dönüşümüzde taraftarlarımızın yanımızda olması bizleri çok duygulandırdı. Onların sevgisine layık olacağız ve sezon sonu şampiyon olarak onları mutlu edeceğiz" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler