Milosevic, Ronaldo'ya rakip oluyor

23.06.2024 - 10:40 | Son Güncellenme: 23.06.2024 - 10:42

Türkiye’de Konyaspor, Sakaryaspor ve son olarak Antalyaspor formalarını giyen Deni Milosevic, rotayı Suudi Arabistan’a çevirdi. 29 yaşındaki futbolcuya Suudi Arabistan’dan 3-4 kulüpten teklif gelirken, en ciddi ekibin bu sezon Pro Lig'e yükselen Al Orobah olduğu öğrenildi.

Milosevic, Ronaldo'ya rakip oluyor

Koray GEÇGEL- AJANSSPOR ÖZEL

Antalyaspor ile olan sözleşmesini tamamlayan Deni Milosevic, Türkiye’den ayrılmaya hazırlanıyor. 2016-2017 sezonunda Standard Liege’den Konyaspor’a transfer olarak Türkiye ile tanışan Boşnak futbolcu, 8 sene sonra Türkiye’den ayrılmaya hazırlanıyor. Suudi Arabistan’dan birçok teklif alan 27 yaşındaki futbolcu, görüşmelerine devam ediyor. 

Al Orobah istiyor

Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde yer alan bazı kulüplerden teklif alan Deni Milosevic için en ciddi teklifin ise A Orobah’tan geldiği öğrenildi. Suudi Arabistan 2. Ligi’nde El Kadisiyah’ın ardından ikinci sırada yer alarak Suudi Arabistan Pro Ligi’ne yükselen Al Orobah kadrosuna önemli takviyeler yapmayı planlarken, Deni Milosevic’in de yeni yapılanmada düşünüldüğü belirtildi.  

Türkiye’de 232 maça çıktı

Türkiye kariyerinde Konyaspor ile birlikte Sakaryaspor ve Antalyaspor formalarını giyen Deni Milosevic, Türkiye’de 232 maça çıktı. Konyaspor adına 190, Antalyaspor adına 36 ve Sakaryaspor adına da 21 maça çıkan deneyimli futbolcu, 19 gol, 17 asist kaydetti. Son formasını giydiği Antalyaspor’da ise geçtiğimiz sezon 14 Süper Lig ve 3 Türkiye Kupası maçına çıkarken skor katkısı veremedi.

Senin için hazırladığımız haberler