Milliler, Avrupa mesaisine devam ediyor! 1 isim takımdan ayrı çalıştı

06.06.2021 - 20:30 | Son Güncellenme: 06.06.2021 - 20:41

A Milli Takım İtalya maçı hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanda Kenan Karaman takımdan ayrı çalıştı. Peki Türkiye İtalya maçı ne zaman? İşte tüm detaylar...

Milliler, Avrupa mesaisine devam ediyor! 1 isim takımdan ayrı çalıştı

AJANSSPOR - HABER

Hazırlık maçlarını tamamlayan ve EURO 2020’deki İtalya maçını beklemeye koyulan A Milli Takım, Almanya kampında hazırlıklarına devam etti.

Kenan Karaman, takımdan ayrı çalıştı

Millilerin Harsewinkel'de kamp yaptığı Klosterpforte Hotel'in sahasında, teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki antrenmanının ilk 20 dakikası basına açık gerçekleştirildi. Sağ üst arka adalesinde sertleşme bulunan Kenan Karaman, takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde yan sahada çalıştı.

 

Antrenmanda neşeli anlar 

İdman, ısınma ve pas çalışmasıyla başladı. Futbolcuların sürate dayalı, ortadaki yeleği kapmak için yaptıkları çalışmada ise neşeli anlar yaşandı. Hücum organizasyonuyla süren antrenmanın basına kapalı bölümünde, İtalya karşılaşmasının taktik çalışmasının gerçekleştirildiği belirtildi.

 

 

Almanya kampı 10 Haziran'a kadar devam edecek

A Milli Futbol Takımı, çalışmalarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek. 2. etap kamp çalışmaları için 2 Haziran'da Almanya'ya gelen milliler, 10 Haziran tarihine kadar idmanlarına burada devam edecek.

Türkiye - İtalya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

11 Haziran-11 Temmuz tarihlerindeki 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda açılış, İtalya - Türkiye maçı ile yapılacak. Millerimiz, Roma Olimpiyat Stadı'nda 11 Haziran Cuma günü 22:00'da İtalya ile karşılaşacak. İtalya - Türkiye maçı TRT ekranlarından canlı izlenecek. 

Senin için hazırladığımız haberler