Fatih Karagümrük'ten ayrıldı, Fenerbahçe'ye transfer oluyor!

08.02.2024 - 16:14 | Son Güncellenme: 08.02.2024 - 16:28

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'te forma giyen milli oyuncu Serdar Dursun ile anlaşma sağladı. İşte detaylar.

Fatih Karagümrük'ten ayrıldı, Fenerbahçe'ye transfer oluyor!

AJANSSPOR-HABER

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda dün akşam Gaziantep FK'yı deplasmanda 2-0 mağlup eden ve çeyrek finale yükselen Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Fenerbahçe, Serdar Dursun ile anlaştı

Ara transfer döneminde Rade Krunic, Leonardo Bonucci ve Çağlar Söyüncü'yü transfer eden sarı-lacivertli takım, eski oyuncusu Serdar Dursun ile yeniden anlaşmaya vardı.

Takım arkadaşlarıyla vedalaştı

Sports Digitale'da yer alan habere göre; Fenerbahçe ile anlaşan Serdar Dursun'un takım arkadaşlarıyla vedalaştığı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Samsunspor'dan kaleye takviye! Bir ayrılık da kapıda...
Habere Git

Bugünkü antrenmana çıkmadı

Haberde, Fatih Karagümrük'ün Serdar Dursun'un transferi için Fenerbahçe ile anlaşma sağladığından ötürü oyuncuyu bugün yapılan antrenmana tedbir amaçlı çıkartmadığı ve iki kulüp arasında resmi imza için evrak alışverişinde sona gelindiği ifade edildi.

Bu sezonki performansı

Fatih Karagümrük ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 tarihine kadar devam eden milli oyuncu, bu sezon forma giydiği 25 karşılaşmada 6 gol kaydetti.

Fenerbahçe kariyeri

2021-2023 yılları arasında Fenerbahçe formasını giyen 32 yaşındaki forvet oyuncu, görev aldığı 64 karşılaşmada 19 gol ve 9 asistlik performans sergilemişti.

İlgini Çekebilir
Adana Demirspor'dan Balotelli ve Yusuf Sarı kararı!
Habere Git

Serdar Dursun ülkemizde daha önce Eskişehirspor, Şanlıurfaspor ve Denizlispor formalarını da giymişti.

Senin için hazırladığımız haberler