Milli voleybolcudan flaş sözler: "Messi gibiyim" Galatasaraylı yıldız...

26.05.2024 - 16:26 | Son Güncellenme: 26.05.2024 - 16:37

A Milli Takım formasıyla geçen yıl Milletler Ligi, Avrupa Şampiyonası ve Dünya Kupası şampiyonluğu yaşayan İlkin Aydın, oyun anlayışını ünlü futbolcu Lionel Messi'ye benzetti.

Milli voleybolcudan flaş sözler: "Messi gibiyim" Galatasaraylı yıldız...

AJANSSPOR-HABER

Sultanlar Ligi'nde Galatasaray forması giyen ve A Milli Kadın Voleybol Takımı'yla da 2 şampiyonluk yaşayan İlkin Aydın, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

"Önemli olan karşı tarafın zayıf noktalarını bulmak"

Sabah'a konuşan Aydın; Sahada yapmayı en çok sevdiği şeyin rakibinin, beklemediği şeyi yapmak olduğunu söyledi ve  şu ifadeleri kullandı:

"Servisten aldığım sayıları çok seviyorum. Blok zaten çok farklı bir his ama en sevdiğim rakibin benim yapacağım şeyi beklemediği şeyleri yapmayı seviyorum. Messi gibi… Hem şaşırtmayı hem orada benimde bir payım olduğunu göstermek, imza atmak hoşuma gidiyor. Önemli olan karşı tarafın zayıf noktalarını bulmak."

"Rüyayı devam ettirmek istiyoruz"

Işıl Alben gibi camianın simgesi olmak istediğini söyleyen Aydın, 2024 Paris Olimpiyatları ile ilgili şöyle konuştu:

"Bunları konuşmak için çok erken. Henüz olimpiyatı çok düşünmemeye çalışıyorum. Geçen sene başlattığımız rüyayı devam ettirmek istiyoruz. Benim içimdeki hisler pozitif olumlu heyecanlı umarım güzel biter."

İlkin Aydın'dan flaş paylaşım geldi

Yayınlanan röportaj sonrası başarılı sporcudan flaş bir paylaşım geldi. Söz konusu röportajdaki pek çok ifadenin kendisine ait olmadığını belirten Aydın şu paylaşımı yaptı:

"Sabah yayınlanan röportajdaki bir çok cümle benim değil. Anlaşılmıştır zaten"

Senin için hazırladığımız haberler