Milli Tenisçi İpek Şenoğlu'ndan Açıklama: ''Maç Bitti, Tesislerden Çık''

04.04.2023 - 14:01 | Son Güncellenme: 04.04.2023 - 14:12

Türk millî tenisçi İpek Şenoğlu, sosyal medya hesabından maç öncesi ve sonrası yaşadığı sorunları açıkladı. Şenoğlu, eşinin maçıi izmelemesi için para talep edildiğini duyurdu.

Milli Tenisçi İpek Şenoğlu'ndan Açıklama: ''Maç Bitti, Tesislerden Çık''

AJANSSPOR HABER

Milli tenisçi İpek Şenoğlu, sosyal medya hesabın yaptığı paylaşımda çektiği zorlukları duyurdu. Şenoğlu, kendi maçını izlemeye gelen eşinden para talep edilmesinin yanı sıra maç bittikten sonra 1 saat içinde tesisleri boşaltması istendiğini duyurdu. İşte detaylar...

''70 euro istediler''

Şenoğlu, yaptığı paylaşımda, ''Uluslararası turnuvada maçıma geldim. Değişiklik yok. Eşimin sahaya girip izlemesi beni desteklemesi için yine 70 euro. Günlük ödemeliyiz. Ödetmedim. Yalnız oynayacagım. Maçtan önce uğrastıgımız şeye bakın! Ne kadar daha bu yanlışı düzeltmeyeceksiniz?'' dedi.

''Tesislerden çık, para öde''

İpek Şenoğlu, yaptığı paylaşımda ''Maçımı kazandım ama utanıyorum kendi ülkemde uluslararası turnuvada ev sahibi otel tarafından gördüğüm muameleye.Sporcuyum ben,maçıma konsantre olmam lazım.Hala yok girişte eşin için para öde,yok maçın bitince bir saat içinde tesisten çık.Vallahi ayıp'' ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler