(ÖZET) Türkiye - Portekiz Maç Sonucu: 0-3

22.06.2024 - 20:47 | Son Güncellenme: 22.06.2024 - 21:04

A Milli Takımımız, Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu ikinci maçında Portekiz'e 3-0 mağlup oldu. İşte maç özeti, goller ve tüm detaylar...

(ÖZET) Türkiye - Portekiz Maç Sonucu: 0-3

AJANSSPOR-HABER

Türkiye-Portekiz EURO 2024 maçında ilk düdük çaldı! Avrupa Futbol Şampiyonası'na galibiyetle başlayan ve F Grubu ilk maçında Gürcistan'ı Mert Müldür, Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu ile yıkan A Milli Takımımız, 2. maçında Portekiz ile kozlarını paylaştı. Ay Yıldızılılar, Cristiano Ronaldo önderliğindeki Portekiz'e 3-0 mağlup oldu.

Samet Akaydin, kendi kalesine attı

Portekiz, Bernardo Silva'nın golüyle 1-0 öne geçti. Ardından Samet Akaydin, kendi kalesine attı ve Portekiz 2-0 önde bulunuyor. Maçın ilk yarısı Portekiz'in 2-0 üstünlüğüyle bitti.

Bruno Fernandes, skoru tayin etti

Müsabakada ikinci yarısında ise Bruno Fernandes'in golüyle Portekiz, 3-0'lık üstünlüğü yakaladı. Maçta başka gol sesi çıkmayınca Millilerimiz sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.

MİLLİ TAKIM'IN HESAPLARI SON MAÇA KALDI

Milli Takım, Çekya karşısında beraberlik alması halinde Portekiz'in de Gürcistan'a yenilmemesi halinde tur atlayacak. 

Portekiz 6 puanla zirvede yer aldı. Milli Takım 3 puanla ikinci sırada haftayı tamamladı. Çekya ve Gürcistan ise 1'er puan sahip durumda bulunuyor. 

RONALDO BİR REKORU DAHA KIRDI

Avrupa Şampiyonası tarihinin en golcü oyuncusu olan Cristiano Ronaldo, bir rekor daha kırdı. Portekizli oyuncu Avrupa Şampiyonası tarihindeki en çok asist yapan isim olmayı da başardı. 

Ronaldo 56. dakikada Bruno Fernandes'in golünde asisti yapan isim olmuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler